Відкрита реєстрація на European Advertising Certificate 2018

Онлайн-курс European Advertising Certificate 2018, що має на меті вдосконалити знання молодих фахівців у галузі рекламних комунікацій, оголошує про новий набір.  Сертифікація проводиться Європейською асоціацією комунікаційних агентств (ЕACA) та є визнанням професіоналізму на міжнародній арені.

Онлайн-програма складається з 7 навчальних модулів: Power of Creativity, The Communications Landscape, The Client and Agency Roles, Theories, Tools and Techniques, Comms Review, The Creative Development Process та Evaluating effectiveness. Це 35 годин навчання у режимі онлайн. Наприкінці навчання учасники боротимуться за European Advertising Certificate, що демонструє їх профпридатність, на 3-годинному іспиті, що відбудеться 26 квітня 2018 року.

У 2018 році на учасників курсу чекає нова платформа з інтерактивними відео, вікторинами, широким спектром порад для початківців у галузі, форумами, вебінарами та онлайн-репетиторами, з якими можна проконсультуватись.
Дана програма має зручний онлайн-формат, що спрощує поєднання роботи та навчання. Забезпечує професійному розвитку співробітників та покращенню обізнаності у тонкощах рекламних комунікацій.



Звертаємо вашу увагу на те, що European Advertising Certificate розрахований на спеціалістів, що працюють понад два роки у сфері реклами, маркетингу або комунікацій.

Співпраця Всеукраїнської рекламної коаліції з Європейською асоціацією комунікаційних агентств (ЕACA), дає можливість співробітникам агентств-членів ВРК отримати значні знижки на навчання та складання іспиту – вартість становить 280 євро (для тих, хто не є членами ВРК, навчання та іспит обійдуться у 560 євро).
Реєстрація відкрита до 12 квітня 2018 року.

Іспит відбудеться 26 квітня 2018 року.

Зареєструватися та дізнатися більше можна на сайті eaca-inspire.eu. У разі виникнення запитань, звертайтесь до представника ЕАСА, certificate@eaca.eu або в Україні до представника з ВРК, pr@vrk.org.ua