Міжнародні програми Чартерного Інституту Public Relations (CIPR) в Україні

Фахові співробітники, які мають кваліфіковану підготовку у сфері PR, є професіоналами в цій галузі, відповідають сучасним вимогам, мають статус членів професійних асоціацій та працюють згідно з  міжнародними стандартами у галузі PR - завжди матимуть переваги на ринку праці. Такі працівники є цінним активом будь-якої компанії, бо вони володіють глибокими знаннями  та розумінням міжнародних стандартів.

Чартерний інститут Public Relations (CIPR), Великобританія - професійна організація, що об’єднує практиків PR і відіграє провідну роль у підготовці професіоналів для індустрії комунікацій. Маючи більш ніж 9500 членів в усьому світі, представників всіх напрямків Public Relations, CIPR є найбільшим інститутом PR у Європі. Акредитований навчальний центр Чартерного інституту Public Relations (CIPR) є в Україні, це - Міжнародний Інститут Бізнесу, визнаний лідер бізнес-освіти в Україні, що має право реалізовувати кваліфікаційні програми.

МІБ пропонує студентам міжнародні програми CIPR Advanced Certificate та CIPR Diploma, які належать Чартерному Інституту Public Relations, який несе відповідальність за оцінювання, контроль та підтримку якості навчальних курсів.

Програма рівня CIPR Advanced Certificate створена для:

• Людей із релевантною вищою освітою, які зацікавлені у подальшому розвитку в сфері puiblic relations.
• Або для тих, хто має будь-яку вищу освіту й уже працює в індустрії PR не менше двох років.

Програма рівня CIPR Diploma створена для більш досвідчених фахівців PR. Вона спрямована на вивчення стратегічної ролі й функції PR менеджера. Студентам надається можливість ознайомитися із практикою управління і критичним аналізом. CIPR Diploma забезпечує практикуючих PR фахівців теоретичними знаннями й практичними навичками, необхідними для ефективного професійного розвитку.

Програма CIPR Advanced Certificate дає базові знання й розуміння теорії й практики, яка необхідна студентам, щоб почати ефективно розвиватися в даній професії на міжнародному рівні. Програма CIPR Diploma будується на цих знаннях і навичках.

Запрошуємо Вас відвідати презентацію програм Chartered Institute of Public Relations (CIPR), яка відбудеться 20-го травня 2007 року, о 19:00 у Міжнародному Інституті Бізнесу за адресою: м. Київ, вул. Дегтярівська, 51.

Участь у презентації безкоштовна.
Реєстрація обов’язкова (http://www.iib.com.ua/default.asp?cid=423&lang=ua).