Міжнародні професійні кваліфікації з Маркетингу

Міжнародний Інститут Бізнесу пропонує інтегрований портфель продуктів бізнес-освіти, що характеризується тісними взаємозв’язками і синергією трьох основних складових: Програми бізнес-адміністрування, Міжнародні професійні кваліфікації і Програми управлінського та організаційного розвитку.

Портфель продуктів дозволяє МІБ реалізувати наступні фактори синергії:


•    на рівні клієнтів – забезпечення кар’єрного зростання професійних менеджерів; впровадження найкращих світових професійних стандартів; підтримка неперервного управлінського та організаційного розвитку.
•    на рівні викладачів – поєднання найкращого світового досвіду з глибоким розумінням практики і проблем сучасного бізнесу.
•    на рівні країни – розповсюдження знань, найкращої практики та професійних стандартів через мережу лідерів бізнесу.
Міжнародний Інститут Бізнесу - єдиний в Україні акредитований навчальний центр програм Чартерного Інституту Маркетингу (The Chartered Institute of  Marketing (CIM), Велика Британія) на Україні.

МІБ реалізує програми СІМ з 1997 року, та є єдиною у Східній Європі бізнес-школою, яка пропонує програму сьомого рівня - Professional Postgraduate Diploma in Marketing.

The Chartered Institute of Marketing – найбільша у світі асоціація професіоналів з маркетингу. Нині СІМ є лідером у розвитку професійних маркетингових стандартів.
Міжнародні кваліфікації СІМ – це знання та навички новітніх маркетингових технологій, які необхідні маркетологам для досягнення успіху у бізнес результатах на оперативному та стратегічному рівнях.

Міжнародний Інститут Бізнесу пропонує два рівні маркетингових кваліфікацій СІМ:
6 рівень – Professional Diploma in Marketing (Диплом Бакалавра)
7 рівень – Professional Postgraduate Diploma in Marketing (Диплом Магістра)
Программа сьомого рівня - Professional Postgraduate Diploma in Marketing розрахована на фахівців з маркетингу, які мають щонайменше чотири роки досвіду роботи у маркетингу, брендингу або продажах, 3 роки з яких на керівній посаді та вирішують стратегічно важливі маркетингові питання у своїй діяльності на стратегічному рівні.
Мета програми – вивчення на практиці, на міжнародному рівні стратегічного управління маркетингом. Диплом професійної асоціації СІМ (Postgraduate Diploma in Marketing) надає міжнародне підтвердження якості отриманої кваліфікації.

Ключові переваги програми СІМ:
Міжнародні викладачі програми, що поєднують глибокі знання сучасних маркетингових стандартів з різнобічним досвідом роботи у маркетингу.
Ефективне навчальне середовище, можливості розширення професійних зв’язків та контактів, у тому числі міжнародних.
Що дає професійна кваліфікація СІМ випускникам програми:
- отримання професійної кваліфікації, яка є однією з найкращих у світі маркетингу;
набуття стратегічних навичок, які дозволяють визначити та контролювати майбутнє компанії;
- членство в СІМ, яке дозволяє користуватися привілеями асоціації й мати доступ до численних та різноманітних ресурсів СІМ;
- звання АСІМ (Associate of the Chartered Institute of Marketing), яке зробить Вас бажаним кандидатом на зайняття важливих керівних посад в компаніях як в Україні так і закордоном.

Переваги для компаній – роботодавців Програма СІМ має надзвичайну цінність для роботодавця. Протягом десятиліть СІМ співпрацює з найбільшими компаніями у всьому світі, постійно удосконалюючи свої учбові програми і кваліфікаційні вимоги у відповідності до найсучасніших тенденцій у сфері маркетингу.
СІМ є паспортом до успіху в кар’єрі.

СІМ – це не тільки знання, навички та диплом, – це можливість входження в міжнародну професійну спільноту за допомогою членства, доступ до ресурсів, інформації, привілеям, доступ до міжнародного ринку праці, до постійного удосконалення, участі в різноманітних заходах, тощо.

Дедлайн для подачі документів на програми Чартерного Інституту Маркетингу - 30 Червня 2008 року.
Найближчі презентації програми – 13 Травня та 17 Червня 2008 року.

Отримати додаткову інформацію можна:
за тел.:  (044) 456 3700 (внутрішній телефон #136)
електронною поштою: Katerina.Novotarskaya@iib.com.ua або cim@iib.com.ua
та на сайтах: www.iib.com.ua та www.cim.co.uk
контактна особа: Катерина Новотарська