18-й КМФР оголосив команду журі Print&Publishing і Media

Оргкомітет Київського Міжнародного Фестивалю Реклами радий представити імена членів журі конкурсів Print&Publishing і Media. Команда, яка складається з визнаних міжнародних експертів креативної індустрії, оцінить роботи в двох категоріях і вибере найкращі проекти серед учасників 18-го КМФР. Можливо саме ваш кейс переможе у змаганні, тому не зволікайте, бо вже 21 квітня дедлайн по прийому робіт.

Фахівцям даного складу в конкурсі Media належить оцінити кращі творчі медіа рішення для ТВ і радіо, друкованої та зовнішньої реклами, цифрових платформ, спеціальних подій, промоцій, нетрадиційної реклами та інших медіа. А в конкурсі Print & Publishing судді розглядатимуть роботи в таких категоріях, як FMCG, споживчі товари та послуги, медіа, розваги та дозвілля, соціальна реклама та благодійність, а також Print & Publishing Craft. Нестандартність і креативність – головний критерій для оцінок в конкурсах Print & Publishing і Media.
 
До складу журі Print&Publishing і Media 18-го КМФР увійшли:
Gorka Fern?ndez Iriso, креативний директор Contrapunto BBDO, Іспанія
Bj?rn Kernspeckt, інтегрований креативний директор Ogilvy & Mather Berlin, Німеччина
Paul Busschau, креативний директор, R&D Director, Happiness Saigon, В’єтнам
Nadia Trikoz, креативний директор Geometry Global Ukraine, Україна
Jason Vrakas, старший дизайнер You Agency, Великобританія
Iliya Yakov, креативний директор 121agency, Болгарія
Nikusha Antadze, креативний директор HOLMES&WATSON, Грузія
Istvan Bracsok, виконавчий креативний директор, засновник White Rabbit, Угорщина
Stefan Andrejco,  креативний директор Wiktor Leo Burnett, Словаччина
 
До дедлайну подачі конкурсних робіт залишилося всього лише два тижні – 21 квітня останній день реєстрації заявок. Тому варто поквапитися з оформленням і реєстрацією робіт, адже добре підготовлена ??робота – запорука ваших майбутніх перемог. 
 
З усіх питань участі у фестивалі та партнерства просимо звертатися до оргкомітету: +38 (044) 490-90-30, festival@vrk.org.ua – Катерина Грабовська.
 
Робіть свою фестивальну історію!
 
sostav.ua