28 жовтня – вечеря на двох: тебе і рекламу

Ніч рекламожерів пропонує спробувати на смак рекламу з усіх куточків світу всього за одну Ніч – 28 жовтня в Києві. Вдягайте одяг на два розміри більше, адже реклами буде багато! У оновленій програмі Жана Марі Бурсико «Universal Love» на глядачів чекає широка палітра емоцій: від сміху і сліз, до здивування і відвертого шоку.

Цього року глядачі смакуватимуть шедеври цілу ніч у кінотеатрі «MULTIPLEX», ТРЦ «Lavina Mall», за адресою м. Київ, вул. Берковецька, 6Д.

37-е видання Ночі рекламожерів Жана Марі Бурсико здобуло тему «Universal Love», де любов йде пліч-о-пліч з гумором. Вашій увазі представляється нон-стоп демонстрація перлин рекламної індустрії, які вражають, чіпляють, дивують.


В меню цьогорічної програми:
Кохання з присмаком космосу
Подорожі – ви побуваєте в Сінгапурі на кунг-фу поєдинку, вас відправлять у В’єтнам на прикордонний обшук, у Японію з її інноваціями, раптові стрибки у Південну Америку, переліт у Єгипет, де пачці чипсів співають дифірамби, Франція, Німеччина, Нігерія та інші
Емоції
Табу
Шок або іспанська версія реалій
Спорт з відомими зірками і новими улюбленцями – лисиця на батуті
Гамбургер – невагомий
Голлівудські зірки
Істерія
Вінтаж – визнані всім світом архівні ролики
Трамп
Дуже нетрадиційна орієнтація
Найсильніша людина світу і її секрети
Котики і песики, а може і бідний депресивний динозавр
Технології
Страва від шеф-кухаря на вибір: сотні різних історій, цікавих персонажів, життєвих ситуацій, неперевершених панорам та натхнень.

Вночі прийнято або веселитись, або спати. На щастя, 28 жовтня у вас буде час тільки на веселощі – традиційний інтерактив, конкурси, фотосесії, смаколики і приємне спілкування перед початком сеансу.

Не пропусти романтичну вечерю на двох: тебе і всесвітньовідому рекламу.

Квитки можна придбати на сайті MULTIPLEX уже зараз.

www.adshow.com.ua