5 WOW-хаків від стратега Hoshva DGTL

24 березня Антон Яценко, Head of Strategy в Hoshva DGTL  виступить на конференції Best Marketing Practices у рамках фестивалю WOW DONE AWARDS. Антон розкаже, як назва категорії може формувати невірні очікування.  
 
«Я розповім про наш підхід до роботи над комунікаційними задачами. Більше року тому ми поставили собі челендж в розробці нового підходу до комунікаційних ідей і, в результаті, запровадили більш ресурсомісткий, але значно якісніший метод. Ми якраз застосували глибоке вивчення аудиторії та ролі продукту в її житті. Мало того, це один із випадків, коли для правильного сприйняття категорії, їй потрібно просто змінити назву. Ця тема актуальна для всіх, хто не хоче «штампувати» однакову комунікацію на поверхневих інсайтах, а базуватися на цінності для споживача.» – розповідає Антон.
 
5 WOW-хаків
#1 емпатія
#2 емпатія
#3 емпатія
#4 емпатія
#5 емпатія
 
Пропонуємо ознайомитись із повною програмою Конференції .
 
У програмі фестивалю WOW DONE AWARDS 2018 – конференція Best Marketing Practices, Церемонія нагородження переможців WOW DONE AWARDS 2018, а також вечірки і розваги. Оформити акредитацію на фестивальні активності можна на сайті до 16 березня.
 
Конференція Best Marketing Practices відбудеться у місті Чернівці, тому не забудьте налаштувати себе на чудове проведення часу, професійне спілкування та просто корисний відпочинок!
 
Якщо у вас виникли питання, просимо звертатися до Оргкомітету конкурсу за телефоном: (+38 044) 490-90-30 або по e-mail: festival@vrk.org.ua (Катерина Грабовська), project@vrk.org.ua (Ольга Підгорська).
 
non-media.com