ADCE Awards 2018 відкритий для подачі робіт

Клуб Арт-директорів Європи (ADCE) в 27 раз відкрив прийом робіт, аби визнати найбільш креативні роботи у дизайні та рекламі серед європейських креаторів. Дедлайн подачі робіт – 27 вересня.

Роботи, що були нагороджені у 31 європейських конкурсах клубів Арт-директорів, боротимуться між собою у ‘Champions League’.
 
ADCE Awards – єдина нагорода у світі, що об'єднує найкращі робот із усієї Європи у рамках одного конкурсу. Право на участь у ADCE Awards надається виключно тим учасникам, які вже були визнані на національному рівні, завоювавши золото, срібло, бронзу або шорт-лист. Подані до конкурсної програми роботи претендують на міжнародне визнання та на масштабне інформаційне висвітлення.
 
Агентства та окремі фахівці з усієї Європи запрошуються до участі у категоріях, що будуть оцінені шістьома командами провідних європейських професіоналів:
 
Film & Radio
Print & Outdoor
Interactive & Mobile
Graphic Design
Promotions & New Media
Innovation & Integration
 
Також ADCE пропонує додаткові категорії «European Student» та «European Young Creative» для просування молодих талантів та студентів.
 
Судді зберуться у Барселоні, під час 5-го ADCE European Creativity Festival, аби оцінити подані роботи та визначити переможців. Церемонія нагородження відбудеться 10-го листопада на вечірці закриття Фестивалю.
 
Подати роботу можна на сайті  до 27 вересня 2018 року.
 
Більш детальну інформацію участі можна знайти за посиланням.
 
sostav.ua