Ad Black Sea 2018 оголошує першу суддівську команду

Четвертий міжнародний фестиваль реклами Ad Black Sea 2018 публікує команду суддів конкурсів Film, Film Craft, Advertising Campaigns, Radio & Audio.
 
Серед тих, хто оцінить ваші роботи британські, нідерландські, румунські, грузинські, українські та російські лідери ринків, що обіймають найбільш престижні позиції у відомих та потужних локальних та мережевих агентствах світового рекламного ринку.
 
Вітайте вершників долі ваших робіт у Film, Film Craft, Advertising Campaigns, Radio & Audio:
 
John Pallant, Director of Unstoppability, Brouhaha, Великобританія
Dan Williams, креативний директор The Mill’s London studio, Великобританія
Ed Meijaard, керуючий директор та партнер-засновник Ambassadors, Нідерланди
Jessica Hartley, бренд-консультант, Нідерланди
Alexey Fedorov, виконавчий креативний директор BBDO Moscow, Росія
Beqa Adamashvili, старший копірайтер Leavingstone, Грузія
Anastasiya Bukovska, виконавчий продюсер Family Production, Україна
 
Члени журі зберуться у Грузії, Батумі, 19-20 вересня, аби переглянути, обговорити та обрати найбільш гідні роботи. Суддівство відбудеться у декілька етапів, а фінальні результати будуть оголошені на Церемонії нагородження, 22 вересня у Батумі.
 
Слідкуйте за оновленнями, адже команди Print & Publishing, Design & Branding, Out Of Home та Digital & Mobile, Media, Branded Content & Visual Storytelling будуть оголошені найближчим часом.
 
Важливо пам’ятати, що 2nd Entry Deadline вже 20 серпня. Радимо не затягувати оформлення кейсів та подачі робіт до Last minute deadline, адже чим далі – тим вищі ціни.
 
У разі виникнення запитань, просимо звертатися до оргкомітету: Катерина Грабовська – festival@vrk.org.ua, Ольга Підгорська – project@vrk.org.ua.
 
 
 
Зустрінемося на узбережжі Чорного моря!