Барселона чекає на молодих та найкреативніших!

Приймайте виклик GREATNESS CHALLENGE 2016!

 Ви вже майже в журі ADC*E у Барселоні!  Потрібна лише ідея!

Вже четвертий рік  Art Directors Сlub of Europe проводить ініціативу GREATNESS CHALLENGE. Молоді креатори з різних країн Європи мають шанс взяти участь у суддівстві фестивалю ADC*E Awards. Минулого року український клуб ADC*UA  представляв Антон Кудінов, що виборов право поїхати до Барселони з ідеєю, яка була названа найкращою на Greatness Challenge 2015.

Для того щоб цього року поїхати в журі до Барселони, потрібно виконати наступні умови.
•             Якщо Ваш рекламний досвід менший за два роки, об’єднайтеся з кимось у креативну пару у будь-якій рекламній агенції України. Ви можете працювати в різних агенціях.
•             Придумайте разом ідею краудфандинг-кампанії, яка допоможе вам зібрати гроші на подорож до Барселони (враховуючи візу, переліт та проживання у Барселоні з 12 по 15 жовтня).
•             До 1 вересня ваша команда має надіслати опис ідеї в одному з форматів (Word; Power Point; Keynote) на електронну адресу: project@vrk.org.ua
•             8 вересня члени журі ADC*UA визначать одну пару переможців шляхом голосування. Журі перш за все оцінюватиме оригінальність ідеї. Обрана пара переможців поїде до Барселони на зібрані кошти.
•             До 6 жовтня пара переможців має зробити короткий відео-кейс - презентацію свого проекту (до 1,30 хв.), надіслати відео до ADC*E до Барселони та розпочинати збирати речі.
 
А потім в Барселоні…
•             13 жовтня молоді креативні пари з різних країн Європи, разом з професійним журі, визначатимуть переможців European Creativity Festival. Саме тут ви зможете провести цілий день разом з відомими креативними креативщиками  і послухати їхні суддівські коментарі.
•             14-15 жовтня пройде фестиваль ADC*E Awards, де ви побачите роботи переможців, візьмете участь в обговореннях  і послухаєте лекції провідних європейських майстрів реклами. Крім усього іншого,  журі ADC*E Awards оголосить імена тих, хто придумав найкращу ідею GREATNESS CHALLENGE 2016.
Час пішов! Починайте думати!