Cannes Lions оновлює структуру і видаляє 120 підкатегорій

Cannes Lions оголошує оновлений Фестиваль креативності 2018 року та внес важливі зміни у структуру конкурсу. 65-ї фестиваль відбудеться з 18 по 22 червня.
Упорядкований фестиваль та спрощена структура конкурсу дадуть можливість бути більш сфокусованим у визнанні кращих робіт, а також забезпечить найбільш високоякісний контент та незабутній час для делегатів.  
 
Вартість участі делегата, яка в останні роки перевищила 4000 євро, скорочується на € 900.
 
65-ї фестиваль триватиме 5 днів.
Понад 650 делегатів отримають безкоштовні пропуски у рамках ініціативи Young Lions
У спрощеній структурі конкурсу буде видалено 120 підкатегорій
Замороження цін та паки, що зберігають гроші нададуть відвідувачам можливість контролювати свої витрати, поки вони у Каннах
 
У результаті реорганізації, фестиваль буде розділений за дев’ятьма спрямуваннями, аби підтримати найбільш швидко розвинені креативні індустрії. Тепер це будуть Reach, Comms, Craft, Experience, Innovation, Impact, Good, Entertainment і Health. Нові спрямування зададуть фундамент фестивальної програми – спікерів, панельні сесії та воркшопи.
 
Система підрахунку балів змінюється, пріоритетну увагу буде приділятися потрапляння в шорт-лист. Розподіл балів за спеціальні нагороди (Холдингова компанія року, агентство року та мережа року) були змінені відповідно до нагородження найкращих робіт. 

Оновлення «entry cap» означає, що кожна робота може бути подана максимум у шість «левів».

Lions Innovation та Lions Entertainment інтегруються в основний фестиваль, а Lions Innovation розширюється на весь тиждень з повною програмою, аби підкреслити важливість технологій як засобу творчості.

Наступного року фестиваль також відзначає впровадження нової ініціативи, спрямованої на виховання молодих талантів у всьому світі. Таким чином, один пропуск на Young Lions буде безкоштовно наданий для всіх офісів, які подали більш ніж 15 заявок на Фестиваль 2017 року. У 2018 році загальна кількість таких вільних місць становитиме 650.

Фестиваль також вперше вводить демонстрацію нагородження, що буде безкоштовно доступною для перегляду на всіх основних платформах. Як завжди, всі переможці будуть опубліковані на сайті Cannes Lions.

Акредитації вже можна придбати на сайті canneslions.com.

sostav.ua