Хто звалить в Барселону: оголошено переможців The Greatness Challenge

Українське журі обрало переможців TheGreatnessChallenge, які поїдуть в Барселону на ADCEAwards 2017, і увійдуть до команди молодого журі JuniorJury.

Цьогорічними щасливцями стала креативна пара: Олександра Бадія, арт-директор TABASCО та Павло Пастушенко, JuniorCopywriter, TABASCО. Вони отримають безкоштовні пропуски на 4-й Європейський фестиваль творчості ADCE (9-11 листопада), поїдуть набиратися досвіду від всесвітньо відомих та вельми поважних професіоналів суддівської справи та матимуть змогу презентувати свої портфоліо європейським HR-спеціалістам завдяки своєму кейсу.

Перед наступним етапом проекту, який складається зі збору грошей на поїздку і підготовки відео-кейсів, нам вдалося поговорити з майбутніми молодими журі ADCEAwards про їх очікування від поїздки:

Чия це була ідея?

- Важко сказати напевне. Ми тестили всі свої ідеї на кішці, що живе у Саші. І жодна їй не сподобалась. Окрім, звичайно ж, останньої. Формально, це і її ідея теж. Кішку звуть Вафлеміда Зевсівна Ідізвідси. Пухнастики з такими серйозними іменами не жартують, особливо коли справа стосується суддівства і майбутньої подорожі до Барси.
Три речі, без яких не обійтися в Іспанії

- Тут все просто: сонцезахисні окуляри, сангрія і ми!
 
Чого очікуєте від поїздки? Чого хочете навчитись?

- Піймати хвилю креативу, подискутувати на тему кейсів, відібрати найкращі, прослухати декілька лекцій, познайомитись с мастодонтами ринку і, звісно ж, презентувати свою роботу – і все це за короткі три дні. ADC*E – це фантастична можливість обмінятись думками з креаторами з інших країн. Ми налаштовані увібрати в себе максимум від цих трьох днів, щоб повернутись в Україну з новим експірієнсом.
Цього року суддями виступили: Олександр Смірнов, президент Клубу Арт-директорів України ADC*UA, партнер і креативний директор TABASCO, Владислава Денис, креативний директор CheilUkraine, Денис Келеберденко, креативний директор BBDO Україна, Ірина Мєтньова, креативний директор VanDogAgency, Максим Боритко, партнер практики інтегрованих комунікацій ROCKETSGrowthResearch & Development.
 
Вітаємо молодих креаторів з перемогою і бажаємо натхнення та наснаги у майбутньому!
 
Adiós amigos!