II етап номінації «Viva! Advertising Stars Award»

Стартував II етап номінації «Viva! Advertising Stars Award» від Київського Міжнародного Фестивалю Реклами 2018 спільно з журналом VIVA !. Тепер у кожного бажаючого є шанс вплинути на вибір кращої зірки в рекламі.
 
Після завершення І етапу, набору кандидатів, де ви могли запропонувати вашу улюблену зірку, оргкомітет сформував остаточний список номінантів – найяскравіших  зірок, серед яких: Оля Полякова, Дмитро Шуров, Надія Дорофєєва, ONUKA, Потап, Тіна Кароль , Максим Барських, Потап, Джамала, Віра Брежнєва, Світлана Лобода та інші.
 
Кандидати були обрані, відштовхуючись від основного каналу комунікації – відеоролика. Вид рекламованого товару абсолютно не мав значення: це могли бути як снеки, так і коштовності, як напої, так і техніка.
 
Тепер вам вирішувати, хто з них гідний перемоги в номінації «Viva! Advertising Stars Award»!
 
II етап відкрив шлях до довгоочікуваного онлайн-голосування на сайті http://ad.viva.ua/, що буде відкритим з 9 травня по 30 травня 2018. Кожен бажаючий може вплинути на вибір кращоъ зірки. Саме ваш голос може стати вирішальним!
 
Звертаємо вашу увагу, що ІІІ і завершальний етап – це нагородження переможця номінації. Вже 1 червня, в рамках Церемонії нагородження переможців Київського Міжнародного Фестивалю Реклами 2018, стане відомо, хто із зірок сяє яскравіше всіх, і хто ж здобуде перемогу в номінації від Viva! і КМФР.
 
Технічним партнером сайту-голосування «Viva! Advertising Stars Award» є digital-агентство ADCORE, яке спеціалізується на розробці сучасних веб-рішень і інтернет-маркетингу. Завдяки плідній співпраці наших команд забезпечується надійна технічна підтримка і постійний онлайн-супровід проекту.
 
Не пропустіть можливість потрапити на Церемонію! Оформити акредитацію можна на сайті kiaf.com.ua.
 
До зустрічі на КМФР 31 травня – 1 червня!