Креативнісь у візуальних ефектах на семінарській програмі Ad Black Sea 2018

Dan Williams, креативний директор The Mill’s London studio, Великобританія говоритиме про креативність у візуальних ефектах на семінарській програмі Ad Black Sea 2018, що пройде 20-22 вересня у Батумі, Грузія.
Dan має понад 20-річний досвід роботи в галузі, що охоплює широкий спектр дисциплін. Протягом багатьох років він працював із найвідомішими клієнтами та брендами в рекламному світі та за його межами, заробивши визнання, великий арсенал нагород за свої неймовірні кейси та зв’язки із найвпливовішими лідерами індустрії.
 
Dan Williams пропонує унікальне творче партнерство через сторітелінг проекту, спрямований на втілення креативної ідеї клієнта до життя.
 
Якщо ви хочете взяти участь у фестивальній програмі та відвідати семінар Dan Williams, вам потрібно подати заявку на акредитацію до 14 вересня на сайті www.adblacksea.com.
 
Пірнайте із нами у творчість, святкування, нові знання, незабутній та несподіваний досвід 20-22 вересня в Батумі, Грузія.
 
У разі виникнення запитань, просимо звертатися до оргкомітету: Катерина Грабовська – festival@vrk.org.ua, Ольга Підгорська – project@vrk.org.ua.
 
До зустрічі на Ad Black Sea 2018!
 
sostav.ua