Renault DRIVE Party на WOW DONE AWARDS 2018

24 березня в рамках Церемонії нагородження переможців фестивалю WOW DONE AWARDS 2018 відбудеться ексклюзивна вечірка-закриття фестивалю Renault DRIVE Party за підтримки офіційного автомобільного партнера – компанії Рено Україна.
 
На завершення фестивалю, після Церемонії нагородження, де стануть відомі імена переможців конкурсної програми фестивалю, чиї WOW-кейси вразили експертів рекламно-комунікаційної галузі України та зарубіжжя, планується ексклюзивна вечірка, де всі гості зможуть розслабитися і провести незабутній час.

Ну і яка ж вечірка без сюрпризів? Компанія Рено Україна не припиняє тішити всіх гостей фестивалю, тому організовує солодкий смаколик.

Якщо ви хочете взяти участь у фестивальній програмі, але не встигли вчасно оформити акредитацію – не варто засмучуватись. У вас є можливість зареєструватися безпосередньо на місці фестивалю, 23-24 березня у Чернівцях.
До зустрічі на Renault DRIVE Party 24 березня в ресторані «Бартка», за адресою м. Чернівці, вул. Головна, 124!

У разі виникнення запитань, просимо звертатися в Організаційний комітет конкурсу по телефону: (+38044) 490-90-30 або по електронній пошті:  festival@vrk.org.ua (Катерина Грабовська), project@vrk.org.ua (Ольга Підгорська).