Сповнені нових ідей! RemaDays Київ 2018

Три галузеві сектори, що охоплюють всю сферу реклами и маркетингу, є новиною в RemaDays Київ 2018. Захід в столиці України відбудеться з 6 до 7 березня в Міжнародному виставковому центрі (МВЦ).

Березнева виставка, як і у випадку RemaDays Warsaw, повинна стати платформою для нових ідей на рекламному ринку. Ці три сектори будуть містити всі елементи, які складають сьогоднішню індустріальну діяльність.
Gifts & Textile – це сектор, в якому фахівці з виробництва та розповсюдження гаджетів й текстилю знайдуть своє натхнення. Також, тут є місце для компаній, які пропонують рішення на основі фотографічної діяльності, а також ті, чий основний продукт продажів – упаковка всіх можливих типів.

Sign&Visual. Тут найостанніші тенденції будуть обговорюватися фахівцями в POS, POP&display, які пропонують виставкові рішення як всередині, так і зовні. Цей сектор також включає в себе світлову рекламу, рішення і системи, необхідні для організації заходів.

В секторі Tech&Print будуть представлені компанії, що займаються маркувальними машинами, друкованими ЗМІ та рекламними матеріалами. Компанії, що спеціалізуються на IT-рішеннях галузі і вільно пересуваються в сфері нових технологій.

Рекламний захід у Києві буде традиційно супроводжуватися RemaКонгрессом. Серія лекцій і доповідей, що проводяться досвідченими фахівцями, дозволять поглибитизнання, надати інформацію про останні тенденції та слугуватимуть натхненням для подальшої діяльності на ринку.

Як і на попередніх виставках RemaDays Київ, в головному виставковому центрі України з’являться Експоненти з різних європейських країн. З’явиться можливість налагодити нові ділові контакти та поглибити ті, які були створені раніше. Виставка є найбільш ефективною й найбільш економічною маркетинговою діяльністю. Під час RemaDays Київ, як завжди, буде можливість нагородити лідерів галузевого ринку. Відвідувачі виставки, як і в попередні роки, зможуть взяти участь в Лотереї для Відвідувачів. Для переможця, як завжди, підготовлена приваблива нагорода, а саме: домашній кінотеатр Yamaha Cinema System 383Black.

Можливість ознайомитися з останніми досягненнями, перевірити повну ринкову пропозицію, поглибити знання, отримати натхнення – ось основні аргументи для відвідання RemaDays Київ на початку березня. RemaDays Київ – виставка сповнена ідей, скористайся!

До зустрічі.