Ukrainian Creative Week 2017 на АртПРИЧАЛІ

Цього року Ukrainian Creative Week відбудеться з 24 по 26 жовтня на АртПРИЧАЛІ, за адресою вул. Набережно-Хрещатицька, причал №2. Тиждень креативності містить одразу три головні національні конкурси: Ukrainian Design: The Very BestOf, KAKADU Awardsі ADC*UA Awards.

Осередок творчості, галерея АртПРИЧАЛ, є унікальним простором у самому серці історичного Києва. Саме вона ідеально підходить  у якості локації для Тижня креативності, який вкотре зосереджує лідерів думок, провідних спеціалістів та молодих креаторів на одному майданчику.

Ukrainian Creative Week складатиметься з семінарської програми від провідних гравців рекламно-комунікаційного ринку України, виставки робіт фіналістів конкурсу Ukrainian Design: The Very Best Of  2017, та церемонії нагородження переможців трьох конкурсів Ukrainian Design: The Very Best Of  2017, KAKADU Awards 2017 і ADC*UA Awards 2107. Основна мета UCW – розвиток галузі креативу та дизайну в Україні. Платформа Ukrainian Creative Week об’єднана ключовою концепцією: Success³, де у кожного учасника є шанс на успіх в кубі, тобто шанс стати переможцем одразу у трьох конкурсах!

Вхід на заходи Ukrainian Creative Week – вільний.  

До зустрічі в галереї АртПРИЧАЛ на березі річки Дніпро, 24-26 жовтня.

У разі запитань ви можете звернутись до оргкомітету: festival@vrk.org.ua – Катерина Грабовська, contest@vrk.org.ua – Юлія Смійчик, +38 (044) 490 90 30.