Українці – серед переможців міжнародної нагороди C4F Davos Awards 2017

Минулого тижня в Женеві відбулась Гала-церемонія C4F Davos Awards 2017. Фахівці та організації боролися за міжнародне визнання свого креативного підходу та унікального бачення майбутнього комунікацій у трьох категоріях: індивідуальні, корпоративні та стартапи. 86 заявок оцінювали 25 членів міжнародного журі з 20 країн світу, за нагороди боролися номінанти з 30 країн п’яти континентів.

Лауреат українського етапу C4F Davos Awards 2016, команда «ProZorro» здобула перемогу у номінації «Trust of the future», категорія корпоративних нагород. Пілотний проект реформи публічних закупівель в Україні – електронна система ProZorro дозволяє боротися з корупцією та значно економити державні кошти (на момент подачі заявки у лютому 2017 року – 17,72 млрд грн). Своїми зусиллями команда ProZorro підвищує довіру бізнесу та є фундаментом для побудови найбільш прозорої системи публічних закупівель в Європі.

Міжнародні нагороди C4F Davos Awards 2017 також отримали представники США, Бразилії, Великобританії, Німеччини, Австрії, Італії, Індії, Казахстану, Вірменії, Росії та Нігерії.

«Вітаємо всіх переможців! Ми із задоволенням знайомилися із чудовими проектами та талановитими комунікаційниками з 30 різних країн світу. Було надзвичайно цікаво зібрати в одному місці яскраві приклади міжкультурних комунікацій та найкращі практики різних країн. Я впевнена, що C4F Awards 2018 надихне ще більше фахівців у сфері комунікацій з усього світу», – каже Яніна Дубейковська, засновник і контент-директор WCFDavos.
Повний перелік переможців C4F Davos Awards 2017

Індивідуальні нагороди:
Нагорода Grand Davos – Фран Біддерман, CEO і стратег Advantages Inc (США) та Девід Галлагер, президент Omnicon PR Group (Великобританія)
Титан майбутнього – Доктор Кара Алаїм, доцент, зв'язки з громадськістю, Університет Хофстра (США)
Відносини майбутнього – Кетрін Ернандес-Блейдс, старший віце-президент з корпоративних Комунікаційний Aflac (США)
Євангеліст майбутнього – Адебола Вільямс, партнер-засновник Red Media, (Нігерія) та Едуардо Вієйра, засновник Ideal Group (Бразилія)
Талант майбутнього – Ассель Koжакова, засновник Red Point Khazakhstan LLP (Казахстан)
Лідер майбутнього – Ганеш ЕйСі, засновник ACG Consultancy (Індія) та Едуардо Вієйра, засновник Ideal Group (Бразилія)
Корпоративні нагороди:
Освіта майбутнього – КROS, Росія та Ketchum - SVIZERRA, Італія
Місто майбутнього – Amazing Villach, Австрія
Довіра майбутнього – ProZorro, Україна
Про Боно майбутнього – Spring PR, Вірменія
Спільнота майбутнього – Sound PR, Італія
Репутація майбутнього – SPN Communications, Росія
Зв'язок майбутнього – Ketchum - ESTRA, Італія
Креатив майбутнього – TCS, Європа
Стартап-нагороди:
Ідея майбутнього –  Deerak Solutions (Індія)
Технологія майбутнього – ACG Консалтинг (Індія)