Українці змагатимуться за міжнародну нагороду C4F Davos Awards в рамках WCF Geneva Week 2017

Цього року Всесвітній комунікаційний форум із затишного гірського містечка їде до Женеви. З 13 по 17 березня 2017 року це місто стане глобальним центром комунікацій, де міжнародні експерти будуть обговорювати актуальні тренди та цікаві кейси.
 
В рамках форуму щороку визначають переможців міжнародної нагороди в сфері комунікацій C4F Davos Awards. Нагороду отримують професіонали та організації за креативний підхід і унікальне бачення майбутнього комунікацій. Цього року – це 23 номінанти у трьох категоріях: індивідуальні, корпоративні та стартапи. Міжнародне журі премії C4F Davos Awards 2017 складають експерти з 20 країн світу.
 
Лауреати українського етапу C4F Davos Awards 2016  «ProZorro» та «P&G Україна» потрапили у шорт-лист та представлятимуть Україну цього року в Женеві. «ProZorro» боротимуться за перемогу у номінації «Trust of the future». А «P&G Україна» - у номінації «Pro Bono of the Future», - за ефективну комунікацію благодійних проектів.
 
До шорт-листа також увійшли компанії та індивідуальні номінанти з США, Великої Британії, країн ЄС, Бразилії, Нігерії, Індії та Росії. Переможців буде оголошено під час гала-церемонії 14 березня 2017 року.
 
«Ми дуже раді отримати цього року заявки з 22 країн світу. Так багато талановитих людей і компаній працюють у сфері комунікацій, прагнучи зробити цей світ таким, в якому існували б довіра, зв’язок та відкритість між людьми. Ми вітаємо всіх учасників, які пройшли попередній відбір міжнародного журі. Бажаю всім успіху. Побачимося у Женеві!», - каже Яніна Дубейковська, засновник і контент-директор WCFDavos.
 
Реєстрація для участі у Форумі доступна за посиланням:
http://www.forumdavos.com/registration