Відомий Голова журі конкурсу Digital & Mobile 18-го КМФР

Суддівський склад Digital & Mobile очолить Christoph Everke, партнер Serviceplan, Німеччина.

Після навчання він почав працювати в Springer & Jacoby в Гамбурзі. 5 років по тому він переїхав у KolleRebbe, створивши одну з найбільш нагороджуваних принт кампаній для Bisley.  У 2006 році він повернувся в Мюнхен і приєднався до Serviceplan.

У 2012 році він був членом журі Cannes Lions Direct, а в 2013 році – D&AD. В 2014 він увійшов в топ-10 кращих креаторів в світі. Christoph завоював свого першого золотого лева для Serviceplan, на сьогодні у нього більше 400 нагород на міжнародних фестивалях, серед яких 17 Cannes Lions та 2 Grand Prix. Він є членом ADC Germany і D&AD.

Раніше оргкомітет оголосив ім’я Голови журі OOH & Advertising Сampaigns та команду яка буде працювати під його керівництвом, а також опублікував Голову журі Film & Radio

Нагадуємо, що дедлайн подачі конкурсних заявок – 21 квітня. Конкурсна програма 18-го #КМФР складається з 12 конкурсів: FILM, FILM CRAFT, PRINT & PUBLISHING, OUT OF HOME, RADIO, DESIGN & BRANDING, DIGITAL & MOBILE, ADVERTISING CAMPAIGNS, MEDIA, BRANDED CONTENT & VISUAL STORYTELLING, INDUSTRY CATEGORIES, BEST MARKETING INNOVATIONS. Реєструйтеся на сайті прямо зараз.

Також пам’ятайте, що фестиваль входить до рейтингу креативності та майстерності сезону 2016/2017 з коефіцієнтом два (k = 2), використайте можливість набрати бали за рахунок КМФР і піднятись в рейтингу або потрапити до нього.  

З усіх питань участі у фестивалі звертайтеся до оргкомітету: +38 (044) 490 9030 festival@vrk.org.ua – Катерина Грабовська.

Робіть свою фестивальну історію!