Встигни подати роботу на Ukrainian Design: The Very Best Of 2018

Оргкомітет Ukrainian Design: The Very Best Of 2018 наполегливо рекомендує поспішити із подачею робіт на оцінку лідерам думок з усього світу, адже дедлайн вже 7 вересня!

Конкурс Ukrainian Design: The Very Best Of 2018 приймає роботи у 5 номінацій та 60 підномінацій. Звертаємо вашу увагу, що правильний вибір підномінації може допомогти стати на крок ближче до перемоги.

Те, що в Україні є дизайн, можуть довести не тільки досвідчені та відомі українські дизайнери, а й будь-який бажаючий. Це шанс перевірити свої сили, кинути собі виклик та заявити про себе. Для студентів участь є абсолютно безкоштовною.

Раніше були оголошені міжнародні судді, що оцінять Digital, Environmental та Graphic Design. Слідкуйте за оновленнями, адже скоро ви дізнаєтесь, хто стане вершником долі ваших робіт у номінаціях TV/Promo & Film, Motion Graphics та Industrial Design.

Нагадуємо, що конкурс Ukrainian Design: The Very Best Of 2018 проходить на платформі Ukrainian Creative Week. Тиждень креативності включає у себе іще два провідних національних конкурси – KAKADU Awards та ADC*UA, виставку робіт-фіналістів Ukrainian Design: The Very Best Of 2018, церемонії нагородження переможців, а також насичену пізнавальну семінарську програму від провідних українських експертів. 

Ukrainian Design: The Very Best Of 2018 входить до Рейтингу креативності та майстерності сезону 2018/2019 з коефіцієнтом – 1.
 
У разі запитань ви можете звернутись до оргкомітету: contest@vrk.org.ua – Юлія Смійчик, +38 (044) 490 90 30.