Ціна зростає: 15 жовтня - I DEADLINE на Effie Awards Ukraine 2017

Effie Awards Ukraine 2017 оголошує про I DEADLINE подачі конкурсних робіт – 15 жовтня. Варто нагадати, що ціна подачі роботи збільшується з кожним подальшим дедлайном.

Щорічний конкурс Effie Awards задає стандарти маркетингової ефективності в усьому світі та має на меті відзначити найефективніші кампанії маркетингових комунікацій, створені та реалізовані в Україні.
 
Аби відповідати вимогам ринку, який не стоїть на місці, оргкомітет додав до конкурсної програми Effie Awards Ukraine 2017 ряд нових категорій: "Комп'ютерна техніка, телефони, гаджети", "Програмне забезпечення, додатки, ігри", "Мода. Стиль. Одяг. Прикраси. Аксесуари", "Кампанія з ефективним використанням Programmatic Buying", "Разове залучення", "Програма лояльності", "Споживча активація", "Нативна реклама". Категорія "Ренесанс" трансформувалася в "Ребрендинг". Також була оновлена категорія брендованого контенту - "Брендований контент та послуга".
 
Переможці всіх 49 категорій будуть нагороджені 13 грудня в Fairmont Grand Hotel Kyiv, за адресою Київ, вулиця Набережно-Хрещатицька, 1.
 
Алгоритм дій учасника:
Ознайомитись із правилами участі
Визначитися із кількістю робіт та категоріями подачі
Пройти реєстрацію on-line та загрузити необхідні матеріали
Передати до Оргкомітету заповнені заявки та додатки.
Запросити та оплатити рахунок за участь
 
Ключові дати:
15 жовтня 2017 - I DEADLINE
31 жовтня 2017 - II DEADLINE
7 листопада 2017 - ?LAST MINUTE DEADLINE
13 грудня 2017 - Конференція BEST MARKETING PRACTICES та Церемонія нагородження переможців EFFIE AWARDS UKRAINE 2017
 
Про всі деталі подачі заявок учасники можуть дізнатися на сайті премії в розділі "Конкурс" – effie.org.ua. У разі запитань, звертайтеся до оргкомітету: +380 44 490-90-30, Катерина Грабовська, festival@vrk.org.ua
 
sostav.ua