Добрі справи потребують кави

Існує думка, що всі великі й добрі справи починаються з розмови за чашечкою кави. Розмови з друзями, які поділяють твої погляди та дивляться з тобою в одному напрямі. Заручившись підтримкою такого друга, можна гори звернути!
 
Компанія Jacobs Douwe Egberts Ukraine запросила на каву такого друга — благодійний фонд «Таблеточки», що є справжнім генератором добра. Після душевної бесіди друзі дійшли висновку, що добрі справи потребують кави.
 
«ДОБРІ СПРАВИ ПОТРЕБУЮТЬ КАВИ» — цей простий рецепт стане рушійною силою низки заходів, які організує TM JACOBS, щоб зібрати кошти для переоснащення регіональних дитячих лікарень в Україні.
У жовтні 2017 року в найбільших бізнес-центрах Києва буде встановлено мобільні кавові бари.
Найкращі бариста України готуватимуть працівникам і відвідувачам цих бізнес-центрів найпопулярніші кавові напої, а вдячні поціновувачі еспресо, капучино, лате й американо матимуть змогу пожертвувати гроші на користь БФ «Таблеточки».
 
Проект розпочинається 3 жовтня в холі бізнес-центру IQ (вул. Болсуновська, 13—15) і триватиме декілька тижнів, змінюючи локації для того, щоб залучити якомога більше охочих творити добро.
 
ДОБРІ СПРАВИ ПОТРЕБУЮТЬ КАВИ! Прилучайтеся!
 
Facebook — https://www.facebook.com/myjacobscomua/