Fishka розігрує 5 сертифікатів на відпочинок у Греції на двох

Давно мріяли позасмагати на кращих пляжах Греції, побачити шедеври античної культури та скуштувати страви середземноморської кухні? Програма винагород Fishka робить цю мрію досяжною. Кожен, хто придбає у грудні товари чи послуги у партнерів програми та виконає прості умови новорічної акції, отримає шанс виграти один з п’яти сертифікатів на відпочинок в Греції для двох осіб.
 
Взяти участь в акції дуже просто. Для цього потрібно залогуватись у персональному кабінеті на myfishka.com, ознайомитись із завданнями-покупками та виконати хоча б одне із них. Завдання можуть бути наступними: купити каву та хот-дог на АЗК «ОККО», придбати два товари власної торгової марки у супермаркеті «Фуршет», здійснити покупку від 100 грн у мережі PROSTOR чи придбати аксесуари у магазині «АЛЛО». Виконавши хоча б одну умову покупки у період з 4 до 31 грудня 2017 року, учасник отримає шанс на виграш сертифікату на відпочинок. Чим більше разів буде здійснено зазначені покупки, то більше шансів виграти відпочинок у Греції. Розіграш сертифікатів пройде 15 січня 2018 року. Імена переможців буде оприлюднено на сайті програми Fishka.
 
Ця новорічна акція охоплює всі діючі АЗК «ОККО», супермаркети «Фуршет», магазини цифрової техніки «АЛЛО», магазини мережі PROSTOR, ресторани A la minute, Pasta Mia, Meiwei. Також вона розповсюджується на покупки у будь-якій торговій чи мережі Інтернет, розрахунок за які здійснено платіжними картками Fishka від «Райффайзен Банку Аваль», а також на покупки через сервіс Fishka online на сайті myfishka.com.
 
Окрім того, на всіх учасників акції у лютому очікує ще один сюрприз. Їм нараховуватимуться подвійні бали у тих торгових точках учасників програми Fishka, умови покупок яких вони виконали протягом новорічної акції. Детальні умови дивіться  тут.