Генеральним директором Philips в Україні призначено Сергія Гонтаря

З 21 вересня 2018 року позицію генерального директора Philips Україна займає Сергій Гонтар. Він замінив на цій посаді Ірину Березовську, яка керувала бізнесом компанії в Україні з 2015 року й отримала призначення в головному офісі Philips у Нідерландах у зв’язку з підвищенням.

Раніше Сергій Гонтар більше 15 років успішно працював у сфері споживчих товарів й охорони здоров’я — у компанії P&G Україна. До команди Philips Україна він долучився в лютому 2018 року, обійнявши посаду директора з продажів. За цей час бізнес компанії в Україні зміцнився, зокрема завдяки успішній стратегії, що базується на цінностях споживача.

«Робити життя людей кращим завдяки значущим інноваціям — глобальна місія компанії Philips, яка до 2025 року повинна покращити життя 3 мільярдів людей, — повідомив Сергій. — І я зроблю все можливе, аби в Україні стратегія компанії реалізовувалась так само успішно, як і в усьому світі».

Новому призначенню значною мірою посприяв багатий досвід Сергія Гонтаря з питань стратегічного планування на багатьох позиціях на ринках України, Східної Європи, Європи, Близького Сходу й Африки в компанії P&G.

Директором з продажів стала Іванна Бережанська, яка працює в Philips Україна з 2011 року. За сім років Іванна пройшла шлях від менеджера по роботі з ключовими партнерами в рітейлі, у результаті очоливши цей підрозділ, до директора з торгового маркетингу, показуючи високі досягнення і професійну експертизу. На новій посаді, як і раніше, пріоритетними напрямами діяльності Іванни стануть розвиток команди та взаємовигідне партнерство. У зоні відповідальності директора з продажів знаходиться розвиток продажів та реалізація нових бізнес-можливостей компанії на ринку України.