МЕМОРАНДУМ ПРО ПРОГРАМУ КВАЛІФІКАЦІЙНОЇ СЕРТИФІКАЦІЇ VRK ADVERTISING & MARKETING CERTIFICATE

Всеукраїнська рекламна коаліція започатковує сертифікацію VRK ADVERTISING & MARKETING CERTIFICATE, що підтверджує компетентність фахівця відповідно до вимог професійних стандартів галузі.
 
 На сьогоднішній день у рекламному бізнесі гостро стоїть питання із кваліфікаційними кадрами та професіоналізмом фахівців. Оскільки Всеукраїнська рекламна коаліція занепокоїна нинішніми потребами ринку, покликана реагувати та допомагати розвитку індустрії, було вирішено ввести програму кваліфікаційної сертифікації VRK ADVERTISING & MARKETING CERTIFICATE, що підтверджує компетентність фахівця відповідно до вимог професійних стандартів галузі. 
 
 За допомогою введення VRK ADVERTISING & MARKETING CERTIFICATE, ми не цілком вирішуємо проблему, проте звертаємо на неї увагу.
 
 Сертифікація не замінює базову освіту і не ставить її під сумнів, а підтверджує компетентність фахівця сучасним вимогам роботодавців та індустрії в цілому. Вона є своєрідним стимулом для тих, хто хоче зв’язати своє життя із рекламою.
 
Ми пропонуємо широкій спільноті меморандум про програму кваліфікаційної сертифікації VRK ADVERTISING & MARKETING CERTIFICATE, де ключові гравці ринку підтримують ідею розвитку професійного рівню фахівців, підписуючись під основною ідеєю та місією сертифікації.
 
 Меморандум відкритий для підписання керівниками компаній-членів Всеукраїнської рекламної коаліції та іншими гравцями рекламно-комунікаційного ринку України.
 
Для підписання меморандуму просимо звертайтись до менеджеру проекту – Карини Козедубової, rec@vrk.org.ua, (044) 4909030.
 
Ми на початку великого та тернистого шляху і сподіваємося, що ви будете разом з нами.