Мережа ОККО оновила 7 ресторанів А la minute у формат «м'ясо та хліб»

Упродовж 2018 року мережа ОККО провела ребрендинг 7 ресторанів А la minute відповідно до нового концепту «м'ясо і хліб». Перший ресторан такого формату був представлений торік у Фурманці (поблизу Умані) на міжнародній трасі «Київ-Одеса». Тепер такі ж заклади з’явилися на АЗК ОККО і в Київській та Львівській областях, розташованих поблизу великих автошляхів. Новий формат A la minute – це поєднання сучасних гастрономічних трендів, натуральних локальних продуктів і концептуального інтер'єру.

Меню оновлених ресторанів – це професійна, висока європейська кухня з місцевих продуктів. Перш за все це ресторан про м'ясо та хліб. Завдяки томлінню в печі м'ясо стає дуже ніжним, соковитим і набуває легких ноток копчення. Знайомі страви тут можна спробувати у нестандартній подачі – наприклад, італійський рулет (запечена з в’яленими томатами свинна шия, начинена шматками індички з соусом песто) чи індичку в медово-гірчичному маринаді, паніровану в чорному кунжуті, котра випікається упродовж 10 годин. Хліб тут теж печуть самостійно. Насолодитися цибулевим хлібом або із журавлиною «щойно з печі» можна не лише в ресторані, але і взявши з собою в дорогу.

Замість звичного борщу в нових A la minute можна замовити буряковий суп з копченостями та сметаною, а замість супу з фрикадельками – варіацію з індичкою та пармезаном. Стейк лосося тут приготують в апельсиновій карамелі, а салат із капусти доповнять соковитим яблуком і ніжним вершковим соусом.

Технологічні процеси в ресторані побудовані з урахуванням сучасного ритму життя та потреб мандрівників. Як і в усіх інших ресторанах мережі ОККО, в оновлених A la minute діє система «Розраховуй час в дорозі». Вона передбачає, що замовлені страви гостеві приготують і подадуть упродовж 15 хвилин. Якщо кухня затримається хоча б на секунду, відвідувач отримає в подарунок сертифікат на безкоштовну каву.

Натомість інтер’єр оновлених ресторанів став більш лаконічним і стильним. У ньому тепер переважають стримані сірий та чорний кольори. Завдяки цьому увесь внутрішній простір на АЗК – ресторан, кафе та магазин – створюють єдиний open space. Умовні межі між усіма цими локаціями стираються, а мінімалістична атмосфера дає змогу робити основний акцент на ключовій опції А la minute – смачній та поживній їжі.

Адреси всіх A la minute в оновленому концепті:
•             с. Фурманка, автошлях Київ-Одеса, 226 км+700 м (Черкаська обл., Уманський р-н)
•             м. Пирятин, вул. Європейська, 171 (Полтавська обл.)
•             с. Калинівка, вул. Київська, 3в (Київська обл., Макарівський р-н)
•             с. Калинівка, вул. Київська, 50-52 (Київська обл., Макарівський р-н)
•             м. Броди, вул. Березова, 1а (Львівська обл., Бродівський р-н)
•             с. Гамаліївка, вул. Київська, 2 (Львівська обл., Пустомитівський р-н)
•             м. Стрий, вул. Болехівська, 49 (Львівська обл.)
•             м. Сколе, вул. Героїв Маківки, 10 (Львівська обл.)