ОККО розповідає про правила подорожей з дитиною та розігрує дитячі автокрісла

Мережа АЗК «ОККО» завершує черговий етап щорічного соціального проекту «Благаю, живи! Безпека на дорозі», який цього разу був присвячений необхідності використання ременів безпеки і дитячих автокрісел. Фінальною активністю стане запуск серії легких навчальних відеороликів про правила подорожей з дітьми. Їхня мета – в простій гумористичній манері розповісти батькам і тим, хто планує ними стати, як правильно забезпечити безпеку дитини в автомобілі. Випуск роликів буде супроводжуватися розіграшом дитячих автокрісел у соціальних мережах.
 
Протягом трьох тижнів щопонеділка, починаючи з 19 березня, на офіційній сторінці ОККО в Facebook будуть публікуватися ролики з відкритою кінцівкою. Фінальний кадр кожного з них пропонує відповісти в коментарях на питання про використання автокрісла як основного елементу дитячої безпеки в дорозі. Відео з правильними відповідями будуть публікуватися по п'ятницях. Усі, чиї відповіді виявилися вірними, отримають шанс виграти сертифікат на покупку дитячого автокрісла в розмірі 3500 грн. Щотижня буде визначено 25 переможців.
 
Нагадаємо, що під час нинішнього етапу проекту «Благаю, пристебнись» компанія провела для українських водіїв ряд активностей, що закликають до безпеки на дорогах. Так, з січня по березень пройшла акція «Здай заглушку – обери життя», під час якої було розіграно 1400 л пального. Молодим батькам-водіям було роздано 20 000 тематичних наліпок на авто «Малюк на борту». У листопаді-грудні минулого року «ОККО» спільно з ГО Traffic Challenge провели 12 тренінгів на тему безпечних подорожей на автомобілі з дітьми. Прослухали лекції та взяли участь у практичних заняттях близько 1000 молодих батьків-клієнтів мережі, працівники освіти, поліції та медицини з Києва, Харкова, Дніпра, Івано-Франківська, Хмельницького та Кривого Рогу.