Парк ім. І. Котляревського засяяв від усмішок!

Завдяки соціальній програмі бренду Lay's компанії PepsiCo в Україні реалізовано проект “Усмішка на 100 Ватт”.  Ініціатива зібрала більш ніж десять тисяч усмішок і допомогла освітити один із темних парків країни.  25 листопада 2017 відбулася презентація оновленого Парку ім. І. Котляревського, в якому бренд  Lay’s здійснив ремонт освітлення та встановив «усміхнені» ліхтарі та лавки.
 
Бренд Lay's завжди покращує настрій. Так виникла ідея соціального проекту “Усмішка на 100 Ватт”. Організатори проекту запланували ремонт освітлювальної системи одного з українських парків. Упродовж двох місяців тривало онлайн-голосування за місто-переможець – більшість усмішок отримав Київ.
 
Чому саме Парк ім. І. Котляревського?
Парк ім. І. Котляревського розташований у самому серці столиці. Щодня він приймає сотні жителів та гостей міста: хтось іде туди за єднанням із природою, а хтось просто обирає його як найкоротшу дорогу додому, на роботу чи до навчального закладу. Та привітне вдень місце із заходом сонця ставало не комфортним для відпочинку киян. Парк, що носить ім’я такої знакової для українців особи, просто мав бути «усміхнений».  
 
«Lay’s завжди прагне радувати своїх споживачів. Цей рік ми почали з усмішки – і в похмуру зимню пору покращували всім настрій усміхненими упаковками. Та ми хотіли зробити щось більше. Разом із людьми зі всієї країни, які підтримали ініціативу «Усмішка на 100 Ват», показали, наскільки велика сила усмішки. Проект успішно реалізовано, і ми дякуємо всім, хто допоміг зробити цю добру справу», – зазначила Олена Стоянова, директор з маркетингу категорій «Снеки» і «Напої» компанії PepsiCo.
 
Що саме було змінено?
Куточок живої природи великого й урбанізованого міста став  зручнішим для містян. Після проведення ремонтних робіт парк матиме сучасну освітлювальну систему – 25 нових ліхтарів з незвичними “усміхненими” плафонами. Одні широко усміхаються, другі – грайливо підморгують, треті ж – наче залицяються… Пройти повз них і не усміхнутися неможливо. Щоб ліхтарі знову працювали був проведений ремонт ліній електроживлення, усі електродроти замінено на нові та безпечні. Ліхтарі обладнали яскравими енергоощадними лампами, а плафони встановлено антивандальні, щоб знизити ризик пошкодження. Усі роботи були проведені за сприяння Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації.
 
А ще в парку відтепер можна перепочити на новеньких позитивних жовтих лавках. Підбадьорливими написами, що світяться у темряві,  вони можуть розрадити  сум та втому від робочого дня. Прийдіть і переконайтеся в цьому самі – Ви будете приємно вражені!
 
Як же відбувалося відкриття парку?
Відкриття оновленого столичного парку відбулося 25 листопада. На нього завітало багато містян, серед них були закохані пари, сім’ї з маленькими дітками й просто компанії друзів. Незважаючи на похмуру погоду, відвідувачів парку зігрівали взаємні усмішки та гарячий чай. Ліхтарі ввімкнулися о 16:30 і викликали нову хвилю емоцій, перетворюючи сірий закуток  на яскравий та дружній парк. Тепер кожен охочий зможе “зазирнути на вогник” і отримати такий необхідний взимку заряд позитиву.    
 
Про проект “Усмішка на 100 Ватт”
Соціальний проект «Усмішка на 100 Ватт» пройшов за ініціативи бренду Lay's в рамках кампанії «Кожен день смакує краще з усмішкою» протягом березня та квітня 2017 року. Ідея проекту –  завдяки усмішкам освітити один із темних парків країни. Голосування відбувалося на сайті проекту, де всі охочі голосували своїми усмішками за улюблене місто. За результатами проекту було зібрано більше 14 тисяч усмішок. Лідером голосування став Київ. Згідно з рекомендаціями районних адміністрацій, Київміськсвітла та Київзеленбуду, ініціаторами проекту був обраний Парк ім. Івана Котляревського. Презентація оновленого парку відбулася 25 листопада 2017, де Lay’s здійснив ремонт освітлення  та встановив «усміхнені» ліхтарі.