[ТУТ МОЖЕ БУТИ ВАША РЕКЛАМА?] Фонд ІЗОЛЯЦІЯ спільно з BigMedia оголошують відкритий конкурс для українських митців

У рамках осмисленої та відповідальної стратегії розміщення зовнішньої реклами в місті, фонд ІЗОЛЯЦІЯ спільно з найбільшим українським сейлс-хаусом зовнішньої реклами компанією BigMedia оголошують відкритий конкурс для українських митців на створення проекту на носіях зовнішньої реклами. Ця ініціатива продовжує серію проектів ІЗОЛЯЦІЇ у публічному просторі міста: Захоплення (2014), Суспільна угода (2016-17), Точки дотику (2018).
 
Мета конкурсу - конструктивно та критично дослідити наявний стан речей у галузі зовнішньої реклами та запропонувати його обґрунтоване художнє осмислення. До участі запрошуються художники, які працюють із різноманітними медіумами, але водночас розуміють, як адаптувати власне художнє висловлювання до публічного простору.

З отриманих заявок спеціальне журі відбере 5 фіналістів, які візьмуть участь у другому раунді – відкритому голосуванні. Проект-переможець буде презентовано на носіях зовнішньої реклами м. Києва (попередньо узгоджених митцем, BigMedia та ІЗОЛЯЦІЄЮ) в січні-лютому 2019.

Заявку слід подати українською або російською мовами на поштову адресу opencall@izolyatsia.org не пізніше 31 жовтня 2018 року.

Подробиці щодо конкурсу та умов участі на сайті проекту https://izolyatsia.org/billboard-art/