Завдяки тобі! «РТМ-Діджитал» підтримала всеукраїнський рух подяки подяки військовим та ветеранам

Жест пошани і заклик повторити його пролунав у День незалежності з цифрових носіїв на бульварі Шевченка

Цей проект на відеопанелях бульвару Тараса Шевченка у Києві склався буквально за день. До «РТМ-Діджитал» звернулися волонтери, ініціатори проекту «Завдяки тобі». «Для нас важливо, щоб коли люди прямували на парад на День Незалежності України, вони побачили наш меседж і повторили його саме на параді. У вас найкращі площини в місті. Допоможіть нам донести такий важливий та актуальний жест шани», — було написано в листі, що надійшов до компанії.
 
В «РТМ-Діджитал» рішення прийняли одразу. Щойно ми отримали файли, вони були додані до плей-листа. У 00.00 24-го серпня 3 сюжети всеукраїнського руху подяки автоматично з’явилися в ротації DNP Bouelvard.

Жодних витрат на друк постерів, на логістику й роботу бригади поклейщиків для 32 носіїв бульвару Шевченка! Лише кілька кліків, швидкість і гнучкість цифрових мереж. Сучасна цифрова зовнішня реклама завойовує довіру аудиторії й клієнтів. Ми раді, що її можливості у швидкому донесенні соціально важливих повідомлень одними з перших побачили волонтери, активні громадяни, чиє відкрите мислення і рішучі дії допомагають змінювати країну.

Нагадаємо, навесні цього року «РТМ Діджитал» встановила першу в Україні цифрову Outdoor-медіагалерею на бульварі Шевченка у Києві, чим започаткувала розвиток цифрової зовнішньої реклами України.