Wake App in Peace переміг на міжнародному фестивалі Best Mobile App Awards

Мобільний додаток-будильник Wake App In Peace   став срібним призером міжнародного фестивалю Best Mobile App Awards у номінації Best Social/Lifestyle App.

У конкурсі брали участь розробники з усього світу з найновішими та найкращими мобільними додатками. Переможців визначав комітет досвідчених дизайнерів і девелоперів. Окрім цього, на результат впливало публiчне голосування, яке проходило на сайтi.

Міжнародна премiя Best Mobile App Awards існує з 2012 року й відзначає найкращі мобільні додатки різних операційних систем у багатьох унікальних категоріях. Cеред них: Best Designed Mobile App, Best Educational App та Best Social / Life Style App – декiлька разiв на рiк, а також Best Mobile App, Best Mobile App та Best Business & Productivity App – щорiчно.  

Нагадаємо, що мобільний додаток Wake App in Peace створила команда AGAMA Digital Group та Talan Group на замовлення фонду «Повернись живим» https://www.facebook.com/backandalive . Він збирає гроші для допомоги українським військовим, і завантажити його можна безкоштовно в Google Play Market та App Store. Сайт додатку:wakeapp.com.ua
 
Артем Карєлін, автор ідеї, креативний директор Талан Group: «Зараз ми з командою задумались над створенням політичної партії. Бо зрозуміли, що треба якось конвертувати нашу популярність в елітну нерухомість та ексклюзивні автомобілі. Без жартів, ми виграємо вибори в першому турі, тому що під час голосування в конкурсі нас підтримувало до біса багато людей. Тож, люди, дякую вам за це. Ви – кльові».
Засновник фонду «Повернись живим» Віталій Дейнега: «Приємно, що призове місце на міжнародному конкурсі здобув благодійний додаток Wake App in Peace, котрий допомагає нам збирати кошти на обладнання, яке потрібне українським військовим. Це ще один привід нагадати світу  про те, що четвертий рік у нас триває війна, і що за можливість не бачити її у віддалених від фронту містах – варто дякувати нашим захисникам».