You can tell me, I’m a dreamer but I’m not the only one: в Havas Ukraine новий креативний директор

Креативний відділ агенції HavasUkraineочолив Сергій Ярославцев. Сергій має 15-річний досвід роботи в індустрії, зокрема у мережевих рекламних агенціях GREY, Ogilvy, LOWE, G2, Geometry.

В його арсеналі понад 60 нагород локальних та міжнародних фестивалів EPICA Awards, Golden Drum, Golden Hammer, KIAF, Ad Black Sea, White Square, Red Apple, ADC*UA, KAKADU Awards, Effie Awards Ukraine за роботи для P&G, HONDA, PepsiCo, Nestle, Coca-Cola, TEVA, TATA Group, Reckitt Benckiser, British American Tobacco, VISA, MTS, DHL.

Ви спитаєте: «А до чого тут рядок із пісні про мрійників у заголовку?» -  Улюблена цитата Сергія, яку він певною мірою вважає життєвим кредо – це вислів Уолта Діснея: “If you can dream it, you can make it!” Святі Міккі Мауси, чому б ні?

Якщо хтось не знає…

Havas Group Ukraine – частина всесвітньої мережі Havas із головним офісом в Парижі. В Україні Havas Group представлена двома креативними агенціями Havas Kyiv та Havas Ukraine, агенцію з діджитал комунікацій Havas Digital, агенцією з організації івентів Havas Engage, Havas PR та аналітичною агенцією Havas Helia.
Агенція Havas Ukraine існує з 1999 року і надає повний цикл рекламних послуг від розробки стратегії та креативу до медіа розміщення. Серед клієнтів Havas Ukraine: ROZETKA, Syngenta,  Nutricia,  Cargill,  Henkel,  TEVA,  Immochan,  Bank Arkada,  Sanofi,  Bayadera,  Air France/ KLM,  Moneyveo, Alfa Bank, JDE.