19-ий КМФР оголосив журі Film / Out of Home

Оргкомітет 19-ого Київського Міжнародного Фестивалю Реклами спішить повідомити склад журі, що оцінить конкурси Film та  Out of Home. Головою журі став Tony Hardcastle, Global Creative Director, MullenLowe London із Великобританії.
 
Серед суддів – міжнародні експерти, які виходять за рамки простих рішень, підтверджують свій статус, відвойовуючи нагороди на найпрестижніших фестивалях та надихають інших наважуватись на більше.
 
Команда суддів конкурсів FILM & OUT OF HOME:
 
Голова журі – Tony Hardcastle, Global Creative Director, MullenLowe London, Великобританія
Luciana Cani, старший віце-президент, виконавчий креативний директор LAPIZ, США
Patrik Hartmann, креативний директор FCB Hamburg, Німеччина
Joao Oliveira, креативний директор J. Walter Thompson Lisbon, Португалія
Sergio Alves, виконавчий креативний директор Cheil Brasil, Бразилія
Martin Winther , креативний директор 180Heartbeats Jung Von Matt, Польща
Mihai Fetchu , креативний директор Geometry Global Bucharest, Румунія
Erekle Mkheidze, виконавчий креативний директор ABK Communications, Грузія
 
У конкурсі Film журі належить оцінити креативність рекламних роликів, а також інновації у використанні відео для передачі повідомлення бренду.
 
Оновлена конкурсна програма 19-ого КМФР, окрім традиційної зовнішньої реклами, пропонує учасникам конкурсу Out Of Home крафтові категорії, у яких перш за все оцінюється якість виконання та майстерність, а також нову категорію INNOVATION IN OUTDOOR, в якій оцінюється інноваційне використання навколишнього середовища для передачі повідомлення бренду.
 
Дедлайн прийому робіт – 20 квітня.
 
КМФР – це ваш шанс зарекомендувати себе на міжнародній арені, порадувати колег та здивувати конкурентів перемогою. Наважуйтесь на більше із кожною новою задачею, адже для рекламіста «Новий виклик – нове життя»!
 
Із деталями фестивалю, правилами та вартістю участі можна ознайомитись на сайті kiaf.com.ua.
 
У разі виникнення запитань, просимо звертатись до оргкомітету: festival@vrk.org.ua – Катерина Грабовська, project@vrk.org.ua – Ольга Підгорська, або телефонувати за номером +38 (044) 490 90 30.