Дедлайн 19-ого Київського Міжнародного Фестивалю Реклами вже за місяць!

Мрієте про визнання? Ви за крок до перемоги. Дедлайн Київського Міжнародного Фестивалю Реклами за місяць! Не проґавте можливість продемонструвати різноманіття своїх креативних проектів та здобути перемогу на одному із провідних міжнародних фестивалів реклами, подавши роботу на сайт kiaf.com.ua до 20 квітня.
 
Учасники мають змогу подати роботи у 12 конкурсів та понад 120 категорій, що були оновлені відповідно до програм найпрестижніших креативних фестивалів світу:
 
Film
​Film Craft
​ Print & Publishing
​Out Of Home
​Radio & Audio
Design & Branding
​Digital & Mobile
​Advertising Campaigns
​Media
​Branded Content & Visual Storytelling
​Industry Categories
​Best Marketing Innovations​
 
Повний список оновлених конкурсів та категорій можна знайти на сайті.
 
Подані проекти будуть оцінювати 8 незалежних одна від одною команд судів. Серед них визнані міжнародні експерти, а також представники-рекламодавці у складі журі Industry Disciplines, та стратеги комунікаційних агентств у складі команди судів конкурсу Best Marketing Innovations. Звертаємо увагу на те, що раніше оргкомітет вже оголосив членів журі конкурсів Media, Branded Content & Visual Storytelling, а також Print & Publishing, Radio & Audio  та Advertising Campaigns. Слідкуйте за оновленнями, адже найближчим часом будуть оголошені наступні команди.
 
Нагадуємо, що переможці Київського Міжнародного Фестивалю Реклами зможуть зайняти позицію у наступному рейтингу AdForum Business Creative Report, що демонструє найбільш успішні кампанії та агенції у конкретних секторах.
 
Варто пам’ятати, що КМФР входить до Рейтингу креативності та майстерності України сезону 2017/2018 з коефіцієнтом два (k=2). За підсумками КМФР буде завершений український креативний сезон 2017/2018, а в рамках Церемонії нагородження будуть оприлюднені імена кращих комунікаційних агентств сезону на ринку України.
 
Дедлайн подачі робіт – 20 квітня.
 
Ознайомитись із деталями фестивалю можна на сайті kiaf.com.ua.
 
У разі виникнення запитань, просимо звертатись до оргкомітету: festival@vrk.org.ua – Катерина Грабовська, project@vrk.org.ua – Ольга Підгорська, або телефонувати за номером +38 (044) 490 90 30.
 
 До зустрічі на КМФР 2018!