EARLY BIRDS DEADLINE 19-ого КМФР вже сьогодні!

Учасники, що встигнуть подати роботи до 2 березня включно на Київський Міжнародний Фестиваль Реклами 2018, матимуть унікальну можливість взяти участь у конкурсній програмі за зниженою ціною.
 
Хочете видимий результат? КМФР дає змогу отримати результат кожному учаснику. Бажаєте найбільш справедливої оцінки вашої важкої праці? На фестивалі працюють вісім незалежних одна від одної команд з визнаних міжнародних лідерів думок. Завжди мріяли потрапити до сегментованого рейтингу AdForum Business Creative Report? Переможці КМФР мають змогу там фігурувати. Досить вагатись, час перемагати та справджувати свої мрії!
 
Щоб подати роботу необхідно:
 
1. Зареєструватись на сайті kiaf.com.ua
2. Заповнити онлайн-форму
3. Завантажити роботу
4. Зробити запит на оплату – аби ваші роботи були завантажені за спеціальною ціною, встигніть зробити запит на оплату до 2 березня включно. 
5. Сплатити участь.
 
Із деталями фестивалю, правилами та вартістю участі можна ознайомитись на сайті kiaf.com.ua. У разі виникнення запитань, просимо звертатись до оргкомітету: festival@vrk.org.ua – Катерина Грабовська, project@vrk.org.ua – Ольга Підгорська, або телефонувати за номером +38 (044) 490 90 30.