Jessica Walsh із Sagmeister & Walsh на Ad Black Sea 2018

Всесвітньо відомий графічний дизайнер з США, визнаний ілюстратор, арт-директор та партнер креативного агентства Sagmeister & Walsh Jessica Walsh виступить на четвертому міжнародному фестивалі реклами Ad Black Sea у якості спікера. Фестиваль відбудеться 20-22 вересня в Батумі, Грузія.
 
Jessica буде говорити про цінність гри, її біологічну та історичну важливість. Вона розповість про те, як гра є основою будь-якого творчого процесу, який вимагає інновацій, і як можна перейнятися цим станом розуму. Гра стала вирішальним фактором в її власному розвитку, і вона поділиться тим, як це вплинуло на її кар'єрний шлях.
 
«Кожна гра має суворий набір правил, і я думаю, що це  стосується і дизайну. Я думаю, що обмеження допомагають творчості процвітати. Важко зробити щось на відмінно, коли можливості нескінченні. За допомогою своїх останніх робіт в Sagmeister & Walsh, я продемонструю, як я створювала свої власні правила, які допомогли мені розібратися з концепціями, і коли приходить час їх знищувати».
 
Змішуючи рукоділля, фотографію і цифровий дизайн, Jessica в основному працює з брендингом, типографією, дизайном сайтів і художніми інсталяціями. Її стиль називають «сміливим, емоційним і провокаційним» з сюрреалістичними нотками.
 
Вона працювала над проектами для Levi's, Aizone, Adobe і Colab Eyewear, а також робила ребрендинг для Єврейського музею в Нью-Йорку і Музею сучасного мистецтва Aldrich в Коннектикуті.
 
Jessica виграла безліч нагород, серед яких: New Star of Design, Society of Publication Designers Award, Art Directors Club, Visual Artist Award в Print magazine, The Envy Index: 25 Under 25 в L Magazine, Type Directors Club Award, 25 People Shaping the Future of Design в Complex, GD USA, Webby Award.
 
Не пропустіть виступ Jessica Walsh. Ви можете акредитуватися на фестиваль до 14 вересня на www.adblacksea.com
 
До зустрічі в Батумі, Грузія, 20-22 вересня.
 
У разі виникнення запитань, просимо звертатися до оргкомітету: Катерина Грабовська – festival@vrk.org.ua, Ольга Підгорська – project@vrk.org.ua.
 
 
 
sostav.ua