Last Minute всіх Last Minute дедлайнів Ad Black Sea

Last Minute Deadline, що є фіналом прийому робіт на фестиваль Ad Black Sea, вже сьогодні! Це означає, що для того, аби пірнути у конкурсну програму четвертого міжнародного найбільш колоритного фестивалю реклами Ad Black Sea 2018 залишилися лічені години!

На підготовку кейсу, реєстрацію на сайті adblacksea.com та запит рахунку, ви маєте всього декілька годин, тому оргкомітет радить поспішати.

Фестиваль вітає ваші креативні проекти у 10 конкурсах:
 
A. FILM
B. FILM CRAFT
C. PRINT & PUBLISHING
D. OUT OF HOME
E. RADIO & AUDIO
F. DESIGN & BRANDING
G. DIGITAL & MOBILE
H. ADVERTISING CAMPAIGNS
I. MEDIA
J. BRANDED CONTENT & VISUAL STORYTELLING
 
Подавши свій кейс, ви не просто самостверджуєтесь та переконуєтесь у власних силах, ви стаєте претендентом на нагороди Ad Black Sea 2018, на можливість з’явитися у наступному  AdForum Business Creative Report, шанс зайняти провідну позицію у Рейтингу креативності та майстерності України сезону 2018/2019, а також за визнання міжнародних експертів, що оцінюватимуть вашу роботу.
 
Дедлайн вже сьогодні, 5 вересня!
Ad Black Sea – це унікальний досвід, ідейна перезарядка та свято креативності, що традиційно відбудеться у Батумі, Грузія з 20 по 22 вересня.  Тому не забувайте про можливість акредитуватися на фестиваль до 14 вересня включно. 
 
Якщо у вас виникнуть запитання, просимо звертатись до оргкомітету (0038044) 490-90-30 або писати на пошту festival@vrk.org.ua – Катерина Грабовська, project@vrk.org.ua – Ольга Підгорська.