Let’s Do It Ukraine!

З метою покращення екологічної ситуації України та сприяння реалізації національної стратегії поводження з відходами, створення сприятливих умов для розвитку волонтерства і самореалізації української молоді, громадська організація «Let’s do it, Ukraine» спільно з міжнародним рухом «Let’s Do It! World» проводить “Всеукраїнську конференцію Let’s Do It Ukraine” у м. Київ.

До участі у заході запрошено міжнародних представників Let’s do it World!, органи виконавчої влади, місцевого самоврядування, місцевих та закордонних інститутів громадського суспільства, активістів молодіжного громадського руху, бізнесу та засобів масової інформації, районні координатори та волонтери, лідери учнівського і студентського самоврядування, благодійників, донорів.

Захід відбудеться в четверте та об’єднає бізнес, владу та громаду 7 грудня 2018 року о 10:00 у приміщенні КМДА за адресою м. Київ, вул. Хрещатик, 36, 4-й поверх, сесійна зала.

Серед основних завдань форуму: консолідація громадських ініціатив та зусиль для покращення екологічної ситуації в Україні та розбудови в спільних еко-проектах; підвищення обізнаності молоді щодо цінності та важливості волонтерської діяльності; обмін досвідом у реалізації кращих національних та зарубіжних волонтерських практик; популяризація прикладів взаємодії бізнесу та волонтерських організацій; обмін успішними кейсами.
Серед запрошених гостей - постійні партнери еко-проектів ГО “Let’s do it Ukraine”: 1+1 Медіа, MTI, DTEK, Галнафтогаз, Unilever Ukraine, Київський молодіжний центр, Укргазбанк, Укрзалізниця, Цитрус, Ярич, InTime, Біосфера, Infopulse, та багато інших. 

Серед гостей також чекаємо на візит наших постійних амбасадорів: Руслана Лижичко (Офіційний Амбасадор ООН з відновлюваної енергетики), Маргарита Січкар, Гурт “С.К.А.Й.”, ...