Націльтесь на Effie! Прийом конкурсних робіт та формування журі 2019 розпочато

Міжнародна премія EffieAwardsUkraine2019, яка нагороджує найефективніші кампанії маркетингових комунікацій в Україні, відкриває прийом конкурсних робіт та розпочинає формування журі.  
 
Вже 14 років український рекламно-комунікаційний ринок визначає та нагороджує найбільш успішні національні кампанії у сфері маркетингових комунікацій, керуючись міжнародними правилами найбільш престижної нагороди для маркетологів та рекламістів всього світу.  
 
Всеукраїнська рекламна коаліція, що є організатором Effie Awards Ukraine, завжди дуже ретельно підходить до формування правил і порядку прийому конкурсних заявок та формування складу журі, які б відповідали вимогам Effie Worldwide.
 
В новому сезоні премія Effie Awards Ukraine представить багато нового, що стосується конкурсної програми:
Обмеження по кількості категорій – цього року оргкомітетом Effie Awards Ukraine введено обмеження по кількості категорій, які можна обрати для подачі однієї рекламної кампанії. Один і той же проект може бути поданий на участь у різні категорії, але максимум можна обрати 4 категорії для подачі однієї рекламної кампанії.
Подачі робіт минулих років – заявки переможців минулих років можуть бути подані в конкурсну програму цього року за умови, що їх рекламна кампанія продовжується цього року, а також досягла результату в рамках поточного періоду.
Конкурсні категорії – у цьому році в конкурсній програмі з'явилося 5 нових спеціальних категорій, а саме: 50. Brand Experience, 51. Медіа інновація/ідея, 52. Попадання в цільову аудиторію в медіа кампанії, 53. Створення спільноти споживачів бренду, 54. Партнерство з медіаканалами.
 
З детальною інформацією можна ознайомитись за посиланням, а текстову форму заявки та всі додатки для участі у конкурсній програмі можна скачати за іншим посиланням.
 
Нагадуємо, що подавати роботи на Effie Awards Ukraine 2019 можуть як комунікаційні агентства, так і компанії-рекламодавці свої проекти, реалізовані на території України з 1 січня 2018 року по 1 листопада 2019 року (для категорії "Кампанії з тривалим ефектом" з 1 січня 2017 (або раніше) по 1 листопада 2019).
 
Також агентства-члени ВРК вже сьогодні можуть починати пропонувати кандидатів до членів журі Effie Awards Ukraine 2019, які традиційно складаються із провідних маркетинг-спеціалістів, що працюють у компаніях-рекламодавцях, топ-менеджерів комунікаційних агентств, медіа експертів, дослідників та консультантів.
 
Від кожного агентства приймаються не більше 4-х кандидатів, а саме: один представник комунікаційного агентства та до трьох маркетинг-директорів компаній-рекламодавців.  Окрім членів ВРК, свої аналогічні рекомендації можуть подавати маркетингові та рекламні команди, що брали активну участь у Effie Awards попередніх років. Імена кандидатів надсилайте на адресу pr@vrk.org.ua. Фінальний список кандидатів до журі Effie Awards 2019 буде сформований до початку жовтня.
 
Нагадуємо основні дати:
1 жовтня – EARLY BIRDS DEADLINE
15 жовтня – I DEADLINE
31 жовтня – II DEADLINE
8 листопада – ​LAST MINUTE DEADLINE
23 листопада – 1 тур суддівства
30 листопада – 2 тур суддівства
13 грудня – конференція Best Marketing Practices та урочиста Церемонія нагородження переможців Effie Awards Ukraine 2019
 
За підсумками Effie Awards Ukraine 2019 будуть анонсовані національні рейтинги ефективності комунікаційних, медіа агентств та рекламно-комунікаційних холдингів, а також імена найефективніших рекламодавців та брендів України. Також всі результати Effie Awards Ukraine 2019 включать в міжнародні рейтинги Effie Index, рейтинг найефективних компаній та брендів у всьому світі та в міжнародну базу кейсів Effie Case.
 
http://effie.org.ua