Названі переможці ADC*UA Awards 2021

Національний конкурс ADC*UA Awards анонсував переможців сезону 2021 в рамках Ukrainian Creative Stories 2021.
 
ADC*UA Awards – змагання кращих українських робіт у галузі реклами та комунікаційного дизайну, що організовується і проводиться Клубом арт-директорів України (Art Directors Club Ukraine). Саме ADC*UA Awards є відбірковим національним конкурсом перед участю робіт в європейському конкурсі в Барселоні.
 
Конкурсна програма ADC*UA Awards 2021 мала 8 конкурсів та 51 категорію, які відповідають європейському конкурсу ADC*Europe Awards.   
 
Оцінювали роботи виключно члени Клубу арт-директорів України ADC*UA – провідні українські креативні директори, арт-директори та дизайнери. В цьому році до складу журі увійшло 25 членів Клубу, які працювали в два тури для визначення переможців конкурсу.
 
Переможці та фіналісти українського конкурсу мають унікальну можливість взяти участь у конкурсі європейського клубу арт-директорів ADC*Europe Awards 2021.
 
В рамках Церемонії були нагороджені бронзові, срібні та золоті нагороди, а також – студенти та молоді креатори, які перемогли в конкурсі YOUNG & STUDENTS.
 
За посиланням знаходяться імена переможців ADC*UA Awards 2021.
 
Щирі вітання переможцям ADC*UA Awards 2021!
 
Оголошення переможців ADC*UA Awards 2021 проходило в рамках Ukrainian Creative Stories 2021 – запис можна переглянути на сайті https://live.creative-awards.com.ua/ . Програма Ukrainian Creative Stories триватиме ще два дні – 27-28 травня. Приєднуйтесь до прямої трансляції UCS 2021 – детальна програма за посиланням https://creative-awards.com.ua/program/