WOW DONE AWARDS 2018 оголошує програму конференції Best Marketing Practices

Збираємо лідерів рекламно-комунікаційного ринку та тих, хто бажає перейняти їх знання 23-24 березня у місті Чернівці на конференції Best Marketing Practices у рамках міжнародного фестивалю маркетингових та digital комунікацій WOW DONE AWARDS 2018.
 
Учасників конференції Best Marketing Practices очікують два насичених когнітивною інформацією, безцінними порадами та унікальним контентом дні. Перший день буде присвячений маркетинговим, а другий – digital комунікаціям. Понад 40 провідних експертів рекламно-комунікаційної галузі поділяться власним досвідом використання інноваційних інструментів та технологій у маркетингових комунікаціях різних сфер, трансформації digital-бізнесу, використання нових інструментів комунікації в національних BTL-проектах – VR і гейміфікацію. Розкажуть як телевізійний бренд-контент живить нон-медіа комунікації, про канали ефективної комунікації зі споживачем, нестандартні адресні програми і рішення, про епічний direct mail та інші найактуальніші теми на ринку.  
 
Повна програма вже опублікована на сайті non-media.com. Звертаємо вашу увагу на те, що програма буде доповнена додатковими виступами, тому слідкуйте за новинами.
 
Окрім конференції Best Marketing Practices, у програмі фестивалю – Церемонія нагородження конкурсу WOW DONE AWARDS 2018, а також вечірки, екскурсії та безліч емоцій.
 
Із вартістю акредитацій ви можете ознайомитися за посиланням. Кількість місць обмежена.
 
Ми радимо вже зараз починати планувати свої поїздки до міста Чернівці, адже дорога не з близьких, проте місце призначення того варте. Нагадуємо про можливість бронювання автобусу Київ-Чернівці-Київ, що буде замовлений оргкомітетом за наявності 30 чол. Бронювання необхідно здійснити до 28 лютого, написавши на пошту – event@vrk.org.ua
 
У разі виникнення запитань, просимо звертатись до оргкомітету: +380 44 490-90-30,  Катерина Грабовська, festival@vrk.org.ua та Ольга Підгорська, project@vrk.org.ua.