WOW DONE AWARDS 2018 продовжує дедлайн подачі робіт до 28 лютого

Увага! Для всіх тих, хто відкладав подачу своїх кейсів на останній момент, є чудові новини! Фінальний дедлайн четвертого міжнародного фестивалю маркетингових та digital комунікацій WOW DONE AWARDS 2018 перенесено на 28 лютого.
 
Фестиваль є тренувальною базою для правильного оформлення проектів та подачі конкурсних робіт на міжнародні фестивалі вищого рівня, тому не втрачайте можливості пройти цей тест драйв. 
 
Раніше були оголошені члени трьох незалежних одна від одної команд журі – визнаних експертів міжнародного рівня –  журі дисциплін маркетинг і digital комунікацій, індустріальних категорій та національного конкурсу маркетингових сервісів. Саме вони скажуть, чи дійсно ваша робота WOW.
 
Оргкомітет нагадує, що фестиваль WOW DONE AWARDS входить в Рейтинг креативності та майстерності України сезону 2017/2018 з коефіцієнтом 1,5. Тож якщо ви хочете фігурувати в рейтингу з додатковими балами, отримати визнання серед своїх колег та суперників, а також отримати цінний досвід та вагомі нагороди – не баріться із подачею кейсів.
 
Фінальний дедлайн WOW DONE AWARDS 2018 – 28 лютого!
 
Якщо у вас виникли питання, просимо звертатися до Оргкомітету конкурсу за телефоном: (+38 044) 490-90-30 або по e-mail: festival@vrk.org.ua (Катерина Грабовська), project@vrk.org.ua (Ольга Підгорська).
 
non-media.com