WOW-поїздка до Львова: оголошена програма фестивалю WOW DONE AWARDS 2017

Міжнародний фестиваль маркетингових і digital комунікацій WOW DONE AWARDS 2017 анонсує програму. На учасників чекає 4 вечірки, 30 актуальних тем і 40 спікерів конференції Best Marketing Practices, Церемонія нагородження переможців, дегустації пива – і все це в легендарному місті Львів. Чекаємо вас у Львові 24-25 березня. Оформити акредитацію можна на non-media.com до 17 березня.

Основна локація фестивалю WOW DONE AWARDS 2017 – музейно-культурний комплекс пивний історії "Львіварня" за адресою: вул. Клепарівська, 18, Львів.
 
Що буде на WOW DONE AWARDS 2017!
 
23 березня о 20:00 запрошуємо на Postmen Video Night в Планета Кіно, Forum Lviv. На великому екрані будемо дивитися відео-ролики, які випередили час і стали проривними в 2016-му році. На цей захід знадобиться окрема реєстрація за посиланням.
 
24 березня
 
У перший день фестивальна програма розпочнеться з конференції Best Marketing Practices, де провідні експерти в галузі маркетингових комунікацій зберуться, щоб обговорити глобальні тренди, практичні інструменти і успішні кейси в галузі маркетингових сервісів. У програмі дня заявлено більше 17 спікерів.
 
Увечері, о 19:00 відбудеться вечірка-відкриття в театрі пива "Правда", пл.Ринок, 32. Театр пива "Правда" – це простір, куди запрошуються кращі пивовари світу варити пиво, переймаючи їх технології та вміння. У кожного WOW-учасника буде можливість приєднатися і спробувати унікальні сорти пива, які буду варитися в ці дні у Львові.
 
25 березня
 
Другий день фестивалю WOW DONE AWARDS 2017 почнеться з ранкової кави на Havas Talk з Folker Wrage, Havas Worldwide зі Швейцарії. Другий день конференції присвячений темі digital комунікацій. В якості спікерів запрошені експерти та практики. Це маркетинг-фахівці провідних українських компаній, керівники і креативні директори комунікаційних агентств, вони поділяться власним досвідом та ідеями, як вони просували свої товари і послуги через діджитал, розкажуть про найбільш ефективні технології та інструментах.
 
Увечері для учасників фестивалю буде проводитися екскурсія по музейно-культурному комплексу пивної історії "Львіварня" і дегустація пива, а ввечері відбудеться довгоочікувана Церемонія нагородження переможців WOW DONE AWARDS 2017 і вечірка-закриття.
 
Після вирушаємо на Afterparty в "Львівська копальня кави", пл.Ринок, 10. Львів давно асоціюють з кавою, і саме "Львівська копальня кави" демонструє це, але цієї ночі буде не тільки кава.
 
Для всіх бажаючих відвідати конференцію Best Marketing Practices, Церемонію нагородження WOW DONE AWARDS та інші активності фестивалю необхідно пройти реєстрацію на сайті фестивалю та оформити акредитацію до 17 березня. Вартість участі за посиланням.
 
Якщо у вас виникають питання, пишіть в оргкомітет: 0038 (044) 490-90-30 media@vrk.org.ua – Яна Бакун.
 
До зустрічі у Львові!
 
sostav.ua