Переможці конкурсів Positive Change та Client’s View Київського Міжнародного Фестивалю Реклами 2021

У цьому році Positive Change та Client’s View виділено в окремі блоки, тож сьогодні стали відомі не лише призери (gold, silver, bronze), але й володарі Grand Prix за кращу роботу у кожному блоці.

Судді Positive Change оцінювали креативні комунікації, які мали позитивний вплив на світ. Блок містив два конкурси:
  • Commercial – креативні комунікації створені брендами або для них.
  • Non-Profit – креативні комунікації створені для громадських, благодійних, некомерційних організацій, або ж створені самими організаціями.
Команда суддів Client`s View, сформована з рекламодавців – маркетинг директорів і маркетинг фахівців провідних компаній, сфокусувалась на креативності, оригінальності творчого рішення для вирішення бізнес задач в тій чи іншій індустріальній категорії. Блок складався з 4 конкурсів:
  • Film, Radio & Audio
  • Print, Outdoor & Design
  • Digital & Mobile Advertising/Social Media & Influence
  • Advertising Campaigns
Переможці конкурсів Positive Change та Client’s View Київського Міжнародного Фестивалю Реклами 2021 опубліковані на сайті kiaf.com.ua.

Оголошення переможців проходило в рамках Ukrainian Creative Stories 2021 – запис можна переглянути на сайті live.creative-awards.com.ua.

Програма Ukrainian Creative Stories триватиме ще один день – 28 травня, тому приєднуйтесь до прямої трансляції UCS 2021. Детальна програма за посиланням creative-awards.com.ua/program.