Publicis Groupe Ukraine оголосила переможців Power of Young

Остаточні результати контесту стали відомі на урочистій церемонії нагородження Power of Young, відео з якої можна глянути за посиланням.
 
Переможці контесту отримали нагороди від організаторів, а гран-прі - можливість пройти стажування в одній із креативних агенцій Publicis Groupe Ukraine - Leo Burnett, Publicis або Saatchi&Saatchi. 
 
GRAND PRIX контесту отримали:
  • VIDEO AND MOTION COMMUNICATION - Оксана Курмаз із роботою “Anna Rayner – Darkest Blue”
  • VISUAL COMMUNICATION - Гетманчук Андрій, “Interschool. Posters”
  • MUSIC AND SOUND COMMUNICATION - Катерина Гривул, Monsters
  • CONCEPTUAL COMMUNICATION - Жаржайло Михайло, “Блекаути Конституції”
 
За цим посиланням шоуріл робіт: https://www.youtube.com/watch?v=WKthyXgB8jc. А повний список переможців за посиланням: http://pyevent.com.ua/, а також на фб-сторінці https://www.facebook.com/PoYevent/.
 
Роботи учасників у чотирьох категоріях оцінювали 20 експертів креативної, музичної, кіноіндустрії, митців та інших представників сучасної арт-спільноти з Україні, Чехії, Хорватії та Сербії. Із 290 робіт вони відібрали 113 шортлістів. 
 
До складу журі у категорії CONCEPTUAL COMMUNICATION увійшли: Chief Digital Officer Publicis Groupe Ukraine Максим Хоменко, Chief Strategy Officer Publicis Groupe Ukraine Олексій Осадчий, асоціативний креативний директор Saatchi&Saatchi Ukraine Сергій Білошицький, Client Service Director KINDRED Czech Republic і стратегічний директор Leo Burnett Ukraine Андрій Луценко. 
 
Категорію VISUAL COMMUNICATION оцінювали: художниця та колажистка Світлана Островська, графічна дизайнерка та ілюстраторка Варвара Перекрест, художник і фотограф Олексій Кондаков, креативний директор Leo Burnett Ukraine Анатолій Давидов та креативний директор Saatchi&Saatchi Croatia Ivan Tanić.
 
В категорії MUSIC AND SOUND COMMUNICATION роботи оцінювали: креативний лідер MOTIVA.ONE Влад Фісун, саундпродюсер та музикант Максим Сікаленко (Cape Cod), незалежний композитор Дмитро Катруша, креативний директор Publicis Groupe Ukraine Костя Шнайдер та креативний директор Leo Burnett Prague Martin Mareš.
 
П’ятірку журі категорії VIDEO AND MOTION COMMUNICATION представляли: організаторка Міжнародного фестивалю актуальної анімації та медіамистецтва LINOLEUM Анастасія Верлінська, засновник KISFF та KyivMusicFilm Кирило Марікуца, режисерка та засновниця Х.Л.А.М. Ганка Третяк, креативний директор Publicis Ukraine Руслан Паламарчук та креативний директор Saatchi&Saatchi Serbia Ivan Westerveen. 
 
Медійну підтримку заходу здійснювала агенція Spark Foundry, що також входить до складу комунікаційної групи Publicis Groupe Ukraine.