Старт Ukrainian Creative Week

Тиждень креативності Ukrainian Creative Week відкриває прийом робіт наUkrainian Design: The Very Best Of, KAKADU Awards іADC*UA Awards. Цьогорічний UCW відбудеться з 24 по 27 жовтня у Києві на ВДНГ, за адресою проспект Академіка Глушкова 1.

Вже другий рік поспіль Ukrainian Creative Week об'єднує три провідні національні конкурси, аби сприяти розвитку рекламно-комунікаційного ринку України та нагородити його найгідніших представників.

ADC*UA Awards 2017

Найбільш авторитетний національний рекламний конкурс, що проводиться Клубом арт-директорів України (ADC*UA), серед яких ті, хто не просто говорить про якість креативу та освіти рекламістів, а реально впливає на ринок та його розвиток. В команді журі – члени Клубу. Серед професійних категорій у конкурсі наявні категорії для молодих спеціалістів та студентів – «Конкурс молодих креаторів» та «ADC*UA Student». Варто нагадати, що переможці конкурсу мають виключну можливість взяти участь у щорічному конкурсі європейського клубу арт-директорів ADC*Europe Awards.
Дедлайн прийому конкурсних робіт на ADC*UA Awards 2017 – 22 вересня
awards.adc.ua
 
Ukrainian Design: The Very Best Of 2017

 
Виставка-конкурс, що виявляє справжні таланти, популяризує вітчизняний дизайн, нагороджує найяскравіші роботи графічних, digital, промислових, дизайнерів навколишнього середовища, спеціалістів у сфері медіа, архітекторів і всіх, чия діяльність пов’язана з творчістю, дизайном і рекламою. Відмінною рисою є склад журі, у який входять виключно міжнародні експерти – провідні дизайнери, архітектори, арт-директори та професіонали рекламної індустрії, які вже мають досвід суддівства та призові місця на всесвітньовідомих фестивалях, як Cannes Lions, New York Festivals, ADC*E, Epica, тощо. Нагадаємо, що участь у конкурсі Ukrainian Design: The Very Best Of 2017 для студентських робіт та для робіт, які є фіналістами професійних конкурсів дизайну та реклами, є безкоштовною.
Дедлайн прийому конкурсних робіт на Ukrainian Design: The Very Best Of 2017 – 8 вересня
design-awards.com.ua
 
KAKADU Awards 2017

Конкурс, який презентує погляд рекламного ринку на самого себе. Здорова оцінка власних можливостей, результати якої можуть відрізнятися від традиційних конкурсів. Унікальність цього конкурсу полягає у тому, що долю своїх робіт та робіт конкурентів вирішує кожен учасник змагань власноруч. Тобто, членами журі виступають учасники, що подали свої роботи.
 
Дедлайн прийому конкурсних робіт на KAKADU Awards 2017 – 8 вересня
kakadu.com.ua
 
Всі три фестивалі входять до Рейтингу креативності та майстерності сезону 2017/2018: Ukrainian Design: The Very Best Of 2017 з коефіцієнтом – 1, Kakadu – 1, ADC*UA – 1,5.
 
Програма тижня креативності Ukrainian Creative Week, яка відбудеться з 24 по 27 жовтня, обіцяє бути насиченою та пізнавальною. Вона складається з семінарів та воркшопів від кращих гравців рекламної індустрії. Вони поділяться досвідом, розкриють секрети успіху, навчать новому та дадуть відповідь на всі ваші запитання. Також в рамках тижня буде представлена експозиція з кращих робіт Ukrainian Design: The Very Best Of 2017, та підсумок конкурсів, у вигляді Церемонії нагородження переможців одразу трьох конкурсів. Вхід на семінарську програму та Церемонію нагородження – вільний.
 
Звертаємо вашу увагу на те, що Ukrainian Creative Week закінчиться грандіозною ніччю в році – Ніччю рекламожерів, де у кожного є шанс поласувати кращими рекламними шедеврами світового масштабу. Слідкуйте за новинами, квитки з’являться у продажі найближчим часом.
 
Програма Ukrainian Creative Week:
 
24-27 жовтня – Семінарська програма та виставка робіт переможців
25 жовтня – Церемонія нагородження переможців Ukrainian Design: The Very Best Of, KAKADU Awards і ADC*UA Awards
27 жовтня – Ніч рекламожерів
Дизайн Ukrainian Creative Week, а також оновлений стиль Ukrainian Design: The Very Best Of 2017 був розроблений агентством Tough Slate Design.
Щоб дізнатись більше перейдіть на сайт. У разі запитань ви можете звернутись до оргкомітету: festival@vrk.org.ua – Катерина Грабовська, contest@vrk.org.ua – Юлія Смійчик, +38 (044) 490 90 30.