Стартує Ukrainian Creative Stories 2020

Новий проект в новому форматі зазвучить з новою силою – стартував Ukrainian Creative Stories 2020, який відбудеться 28-30 травня в Києві. Разом з тим відкрито прийом робіт на конкурсні програми 2020 – КМФР, WOW DONE AWARDS, ADC*UA Awards та Ukrainian Design: The Very Best Of.

Ukrainian Creative Stories (UCS) – нова платформа, що об'єднає усі активності української креативної сфери під одним дахом. Ця знакова подія відзначить найкращий творчий талант та новаторську роботу в різних креативних дисциплінах: від рекламних роликів до діджитал реклами, від графічного дизайну до ілюстрації, від маркетингових комунікацій до ПР та інше, щоб піднести креативність в ранг української національної ідеї. 
 
UCS об’єднав професійні конкурси Ukrainian Creative Awards: 
два міжнародні – Київський Міжнародний Фестиваль Реклами та WOW DONE AWARDS 
два національні – ADC*UA Awards та Ukrainian Design: The Very Best Of 
 
Дані фестивалі/конкурси вже відкрили прийом робіт на офіційних сайтах kiaf.com.uanon-media.comawards.adc.ua та design-awards.com.ua.
 
UCS відбудеться з 28 по 30 травня у Києві з програмою, що включить: 
семінарську програму з найактуальніших питань в рекламі, маркетингу, PR, дизайні та креативі 
4 церемонії нагородження – ADC*UA Awards та Ukrainian Design: The Very Best Of (28 травня), WOW DONE AWARDS (29 травня), КМФР (30 травня)
експозицію та скрінінг конкурсних робіт 
вечірки та нетворкінг 
 
Дедлайни прийому конкурсних робіт на КМФР 2020, WOW DONE AWARDS 2020, ADC*UA Awards 2020 та Ukrainian Design: The Very Best Of 2020: 
I дедлайн подачі робіт – 10 березня 
ІI дедлайн подачі робіт – 5 квітня 
Last Minute дедлайн подачі робіт – 24 квітня 
 
Кожен дедлайн відрізняється вартістю участі, тому встигніть подати роботи по найнижчій ціні до 10 березня. Не пропустіть можливість взяти участь в конкурсних програмах 2020, віддавши свої проекти на оцінку лідерів міжнародної арени в області рекламних комунікацій, а також заробити визнання серед колег, друзів, знайомих, і, звичайно ж, клієнтів. 
 
Зверніть увагу, участь у чотирьох конкусних програмах (КМФР – WOW DONE AWARDS – ADC*UA Awards – Ukrainian Design: The Very Best Of) можуть принести вам бали, які будуть зараховані до Національного рейтингу креативності та майстерності комунікаційних агентств України сезону 2020. Всі нагороди мають єдину цінність, коефіцієнти "складності" фестивалів/конкурсів не застосовуються. Деталі за посиланням
 
Слідкуй за новинами Ukrainian Creative Stories 2020 та не пропустіть шанс потрапити в епіцентр головної креативної події року.
 
Якщо у вас виникли питання, просимо звертатися до оргкомітету UCS за телефоном: (+38 044) 490-90-30 або по e-mail: project@vrk.org.ua, festival@vrk.org.ua.  
 
До зустрічі на Ukrainian Creative Stories 2020!
 
sostav.ua