UKRAINIAN CREATIVE STORIES 2020: новий проект у новому форматі зазвучить з новою силою

Ukrainian Creative Stories (UCS) – нова платформа, що об'єднає усі активності української креативної сфери під одним дахом. Ця знакова подія відзначить найкращий творчий талант та новаторську роботу в різних креативних дисциплінах.

В рамках заходу відбудеться Київський Міжнародний Фестиваль РекламиWOW DONE AWARDSADC*UA Awards та Ukrainian Design: The Very Best Of.

Прийом конкурсних робіт уже відкрито. Реєструйте роботи на офіційних сайтах конкурсів і можливо саме ваш проект стане переможцем.
Більше того, участь у чотирьох конкурсних програмах може принести вам бали, які будуть зараховані до Національного рейтингу креативності та майстерності комунікаційних агентств України сезону 2020.

Дедлайни прийому конкурсних робіт на КМФР, WOW DONE AWARDS, ADC*UA Awards та Ukrainian Design: The Very Best Of:
  • I дедлайн подачі робіт – 10 березня
  • ІI дедлайн подачі робіт – 5 квітня
  • Last Minute дедлайн подачі робіт – 24 квітня
 
Кожен дедлайн відрізняється вартістю участі, тому встигніть подати роботи по найнижчій ціні до 10 березня.
 
UCS відбудеться з 28 по 30 травня у Києві. Слідкуй за новинами Ukrainian Creative Stories 2020 та не пропустіть шанс потрапити в епіцентр головної креативної події року.
 
З усіх питань, пов'язаних з підготовкою конкурсних заявок та умовами участі в заході, звертайтеся до оргкомітету за телефоном (044) 490-90-30 або за e-mail festival@vrk.org.uaproject@vrk.org.ua.