Ukrainian Creative Stories 2021: вільний доступ онлайн та нагородження переможців наживо

Ukrainian Creative Stories, що пройде 26-28 травня, складатиметься з денної програми Stories та нагородження переможців Ukrainian Creative Awards щовечора. Переможці отримають свої нагороди наживо, а всі бажаючі побачать все в прямому ефірі.

Онлайн-трансляції пройдуть у вільному доступі на ресурсах Всеукраїнської Рекламної Коаліції, а саме на каналі YouTube Unpacking Ads та Facebook Ukrainian Creative Stories.

Щоденно в день проходитиме програма Stories – семінари, творчі зустрічі, майстер-класи, презентації, круглі столи, демонстрації і таке інше.

Програма Stories пройде у змішаному форматі: українські спікери виступатимуть наживо, іноземні – онлайн. Побачити виступи всі бажаючі зможуть в режимі прямих онлайн-трансляцій, а переможці, що отримуватимуть нагороди у цей день, та партнери заходу, зможуть послухати виступи наживо.

Серед спікерів програми креативні директори та керівники рекламних креативних, digital, медіаагентств і операторів зовнішньої реклами, маркетинг-директора і бренд-менеджери провідних українських компаній.

Ввечері пройдуть Церемонії нагородження переможців фестивалів Ukrainian Creative Awards 2021 та вечірки: Відвідати Церемонії нагородження зможуть лише переможці та партнери фестивалів. Побачити в онлайн форматі – всі бажаючі.
 
Ukrainian Creative Stories 2021 пройде в креативному просторі у центрі Києва – PMhub.

Програма Ukrainian Creative Stories 2021 опублікована на сайті creative-awards.com.ua, а деталі вже з’являться в травні – слідкуйте за анонсами.