Ukrainian Creative Week оголошує переможців 2017 – ADC*UA Awards, Ukrainian Design: The Very Best Of та Kakadu Awards

Тиждень креативності Ukrainian Creative Week оголошує результати одразу трьох національних конкурсів: ADC*UA Awards 2017, Ukrainian Design: The Very Best Of 2017 та Kakadu Awards 2017.

Цього року, Ukrainian Creative Week вже вдруге об’єднав на одній платформі три національні конкурси ADC*UA Awards 2017, Ukrainian Design: The Very Best Of 2017 та Kakadu Awards 2017. Також в рамках тижня проводиться семінарська програма, виставка робіт-переможців конкурсу Ukrainian Design: The Very Best Of 2017 та Церемонія нагородження трьох конкурсів.

Всі три конкурси входять до Рейтингу креативності та майстерності сезону 2017/2018: Ukrainian Design: The Very Best Of 2017 з коефіцієнтом – 1, Kakadu – 1, ADC*UA – 1,5.

На Церемонії нагородження, що відбулася 25 жовтня, оргкомітет оприлюднив переможців:
Список переможців ADC*UA Awards 2017 доступний за посиланням.  

- Список переможцівUkrainian Design: The Very Best Of 2017 доступний за посиланням.  

- Список переможців Kakadu Awards 2017 доступний за посиланням.  

- Вітаємо чемпіонів та бажаємо не зупинятись на досягнутому, здобувати ще більше перемог!

Нагадуємо, що семінарська програма Ukrainian Creative Week триватиме до завтрашнього дня включно. З детальною програмою можна ознайомитись за посиланням. Вхід вільний за реєстрацією, яка відбувається на місці.  

Ukrainian Creative Week почався грандіозно, грандіозно має і закінчитись. Саме тому, на вас чекає найяскравіша та найбільш незабутня ніч року – Ніч рекламожерів! Це більше, ніж кіносеанс – перегляд шедеврів рекламної індустрії з усіх куточків світу, розваги, конкурси, смаколики, подарунки від партнерів заходу та приємна атмосфера. Встигніть придбати квитки, поки вони в наявності.

У разі запитань ви можете звернутись до оргкомітету: festival@vrk.org.ua – Катерина Грабовська, contest@vrk.org.ua – Юлія Смійчик, +38 (044) 490 90 30.